Cumartesi, Haziran 08, 2013

Küçükçekmece Kulüpler Birliği'nden, Bezirganbahçespor'a ziyaret

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Seymen Gençtürk Başkanlığında Süper Amatör Ligin yeni takımlarından olan Bezirganbahçespor kulübünü ziyaret etti.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yaptığı açıklamada, ''ilçemizin güzide kulüplerin Bezirganbahçespor kulübümüzü ziyaret etmek hem de geçen ay kongrede Başkanlığa seçilen Hayatı Yolcu ve yönetimine tebrik edip, başarılar diliyoruz'' dedi.

Gece geç saatlere kadar devam eden toplantıda özellikle Küçükçekmece ilçe belediye başkanlığının kulüplere yaptığı destekler, altyapı ve tesisleşme gündemin ana hatları olarak ele alındı. Toplantı ev sahibi Bezirganbahçespor yönetimine kulüpler birliği yönetiminin göstermiş oldukları misafir pervalıklarından dolayı teşekkür ederken önümüzdeki sezon Süper Amatör ligde oynayacak olan Sarı Siyahlı takımda başarışlar dilediler.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...