Pazartesi, Haziran 17, 2013

Kritik maç Cerrahpaşaspor'un

İstanbul U19/2.Ligi 10. grup mücadelesinde lider Cerrahpaşa spor Namık Sevik Stadı'nda takipçisi Z.Yıldızspor'u konuk etti. Cerrahpaşa bitime üç dakika kala bulduğu golle maçı 2-1 kazanıp zirvedeki yerini korudu.
 
Karşılaşmaya Yıldızspor etkili başladı ve henüz 8. dakikada gelişen atakta Cerrahpaşa stoperi Murat'ın ters kafa vuruşunda top ağlara gitti, 0-1. Golden sonra Cerrahpaşa beraberlik için yüklendi ve beş dakika sonra, 13. dakikada, hızlı gelişen atakta son vuruşu yapan oyuncu Emre'ydi ve skora denge geldi. Devam eden dakikalarda başka gol olmayınca devre 1-1 sona erdi.
 
İkinci yarıda iki takım da rakip kalede gol aradı, ancak aranılan gol bir türlü gelmeyince maçta tansiyon yavaş yavaş yükselmeye başladı ve oyunda sertlik arttı. Dokuzu ikinci devrede olmak üzere maçta toplam onbir sarı kart ve bir kırmızı kart çıktı. Yıldızspor'dan Abdülsamet 75. dakikada rakibine arkadan yaptığı müdehale sonrasında ikinci sarı kartını görerek oyundan ihraç edildi. Bitime 3 dakika kala Yıldızspor ceza alanına şişirilen top sonrası oluşan karambolde sahneye bir kez daha Emre çıktı ve takımına üç puanı golü atarken karşılaşmanın da yıldızı oldu.


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


 

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...