Pazartesi, Haziran 10, 2013

Karagümrük'te 'Kahraman' dönemi

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Karagümrük'te geçtiğimiz günlerde Ercüment Coşkundere ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük te yeni teknik direktör u Aydın Kahraman oldu.

Kahraman'ın yardımcılıklarını Tayfun Albayrak, Tamer Avcı ve Kubilay Aydın yapacak.imza töreninde bir açıklama yapan Fatih Karagümrük Başkanı Fahri Kara, ''Karagümrük'ün yeri burası değil. hedefimiz şampiyonluk Yeni teknik ekibimizden şampiyonluk bekliyoruz. yönetim olarak gerekli desteği vereceğiz ve bu yıl şampiyon olacağız'' dedi.

Teknik direktör Aydın Kahraman ise yaptığı açıklamada'' Hedefleri olan Büyük bir camia ya geldim beklentilerin farkındayım bize inanları mahcup etmeyeceğiz hedefimiz şampiyonluk''dedi.

Aydın Kahraman kimdir?
8 Eylül 1975 doğumlu Aydın Kahraman, 2008-09 sezonunda Göztepe ile başladığı antrenörlük hayatında 2009-10 ve 2010-11 sezonunda Sarıyer'de profesyonel takım antrenörü olarak görev yaptı. Geçtiğimiz sezon Maltepespor'da da aynı görevde bulunan Kahraman, Karagümrük ile ilk kez teknik direktörlük deneyimini yaşayacak.

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...