Salı, Haziran 18, 2013

Karadeniz Ereğli tutulamıyor

Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonası İstanbul Grubunda Karadeniz Ereğlispor, Derince Belediyespor karşısında zorlansa da farklı galip gelmeyi bildi.


Şampiyonada son kozunu oynayan Derince Belediye, kontrollü bir oyun ile Ereğli'nin gol ayakları Damla, Ece ve Derya'yı kilitledi. Orta sahada yoğun bir mücadele ile geçen ilk yarıda gol sesi gelmedi. Ereğli bu yarıda Serra'nın ceza sahasında eline çarpan top ile bir penaltı kazandı. Derya penaltı atışını gole çevirdiyse de hakem Özer Damla'nın ceza sahasına erken girmesi nedeni ile atışı tekrarlattı. Damla ikinci atışı üstten dışarı atınca Ereğli önemli bir pozisyondan faydalanamadı.


İkinci yarı da benzer bir şekilde başladı. 41.dakikada Ervanur soldan kullandığı ceza atışında Derince'yi 1-0 öne geçirdi. Golün ardından Ereğli yoğun bir baskı kurdu. 42.dakikada kullanılan bir serbest vuruşta top üst direkten çizgiye düşüp dışarı çıktı. 50.dakikada Ece'nin yerde kaldığı pozisyonda Ereğli bir penaltı daha kazandı. Topun başına gelen Damla beraberliği sağladı. Hemen ardından Ece kendi getirdiği topu ağlara göndererek Ereğli'yi öne geçirdi. 54.dakikada bu kez Derya topla ceza sahasına girip vurdu ve farkı ikiye çıkarttı. Beş dakika içinde kalesinde üç gol gören Derince toparlanmaya fırsat bulamadan, 65.dakikada Damla girip Ece'ye, 69.dakikada ise Ece girip Damla'ya çıkarttıkları paslar ile iki gol daha oldu. Ereğli zorlandığı karşılaşmayı 5-1 kazandı.


Son gün Karadeniz Ereğli Dudullu ile karşılaşırken, Derince Belediye ise CFS Bağcılar ile mücadele edecek.


STAD: Spor Akademizi
HAKEMLER : M.Ali Özer, Tayfun Hakyemez, Murat Aydın
KARADENİZ EREĞLİSPOR : Tuğçe, Gizem, Fatma, Banu, Rabia, Özlem, Damla, Filiz, Derya, Ece, Funda (Aleyna, Hatice, Nil Nur)
TEKNİK SORUMLU : Faruk Varlık
DERİNCE BELEDİYESPOR : Elif, Ervanur, Sedanur, Serra, Bengisu, Rabia, Şeyda, Emel, Nisa, Hümeyra, Açelya (Helin, Nergis, Şule, Aleyna)
TEKNİK SORUMLU : Hasan Alemdaroğlu


Erdem G


[gallery link="file"]


 

1 yorum:

gökhan buz dedi ki...

çok güzel işler olmaya başladı kadın futbolunda bu seneki organizasyonlar başarılı
altyapıda yıldızlar ve genç takımların en büyük favorisi ataşehir belediyesi izledim ve çok beğendim
bütün takımlara başarılar . . .

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...