Pazartesi, Haziran 17, 2013

Karadeniz Ereğli gücünü gösterdi

Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonasının favori ekiplerinden olan Karadeniz Ereğlispor, ilk maçında CFS Bağcılar'ı farklı mağlup etti.Karşılaşmanın başından itibaren oyunun kontrolünü eline alan Zonguldak ekibi, henüz 8.dakikada Damla'nın kaleci ile karşı karşıya pozisyonda kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Baskısını sürdüren Ereğlispor 18.dakikada kalesinde şok bir gol gördü. Soldan kullanılan köşe atışında Deniz kafa ile Bağcılar'a beraberliği getirdi.  Gol sonrası toparlanan Ereğlispor'da Damla önce 23.dakikada kale sahasında seken topu kafa ile tamamlayarak, hemen ardından 25.dakikada ise karşıya kaldığı pozisyonda kaydettiği iki gol ile takımını rahatlattı. 29.dakikada Ece'nin savunma arkasına sarktığı ve 31.dakikada ise Derya'nın serbest vuruştan kaleye gönderdiği pozisyonlar gol olunca ilk yarı 5-1 Ereğlispor galibiyeti ile sona erdi.


İkinci yarıda Derya 40. ve 50. dakikalardaki golleri ile farkı altıya çıkarttı. Ece'nin 54. ve 58.dakikalardaki golleri ile Damla'nın 57.dakikadaki golü karşılaşmanın 10-1 Karadeniz Ereğli galibiyeti ile sonuçlandığını ilan etti.


Karadeniz Ereğli ikinci gün Derince Belediye ile karşılaşacak. CFS Bağcılar'ın rakibi ise Dudulluspor olacak.


STAD : Spor Akademisi
HAKEMLER : M.Ali Derin, Alican Özışık, Mustafa Cem Büyük
CFS BAĞCILARSPOR : Aslı, Kader, Semiha, Emine Nur, Şeyma, Gülcan, Seher, Songül, Deniz, Miray, Dilay (Zeynep, Fatmanur)
TEKNİK SORUMLU : Fatma Gültekin
KARADENİZ EREĞLİSPOR : Tuğçe, Gizem, Fatma, Banu, Rabia, Özlem, Damla, Filiz, Derya, Ece, Funda (Aleyna, Hatice, Nil Nur)
TEKNİK SORUMLU : Faruk Varlık
SAHA KOMİSERİ : Saim Kara 


Erdem G


[gallery link="file"]

1 yorum:

fatih girit dedi ki...

bayan maçları gerçekten çok kaliteli ve zevkli...bizim maçtan önce oynandı,2 takımıda tebrik ederim...mükemmel mücadele edyorlar,bizde banko oynar dediğim 2-3 oyuncularu var,helal olsun:)

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...