Perşembe, Haziran 13, 2013

İlkadım başarıya inanıyor

İlkadım Belediyespor, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını antrenörler Ersin Aksu ve Beyza Altınova nezaretinde sürdürüyor. Turnuvaya iddialı hazırlandıklarını ifade eden İlkadım Belediyespor Antenörü Arif İmamoğlu, "İlk kez katıldığımız yıldız kızlar kategorisinde başarılı sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.


İlkadım Belediyespor, 2013 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasına iddialı hazırlanıyor. Bu yıl ilk kez katılacağı turnuva öncesi Derebahçe Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdiği idmanları sıklaştıran Siyah-Beyazlılar'da öncelikli hedef ilk turu geçerek son 16 takım arasına kalmak. Grubunda 2012 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonu Amasya Eğitim Spor gibi güçlü takımlarla mücadele edecek İlkadım Belediyespor, 16 Haziran'da başlayacak turnuvada güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak Samsun'u başarıyla temsil etmek istiyor.

Türkiye genelinde 10 grupta gerçekleşecek şampiyonanın Kastamonu ayağında Zonguldak Gençlik Merkezispor, Amasya Eğitim Spor ve Erbaa Gençlik Spor ile son 16 için mücadele edecek İlkadım Belediyespor Antenörü Arif İmamoğlu, bu kategoride ilk kez mücadele etmelerine rağmen sıkı hazırlandıklarını ifade etti.

İmamoğlu, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda başarılı olacak potansiyele sahip olduklarını dile getirerek, "Biz bu kategoride ilk kez yer alıyoruz fakat işimizi ciddiye alıyoruz ve turnuvaya sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. A takımı antrenörü olarak bu kategoride a takıma kazandırabileceğimiz sporcularımız olduğu için Ersin ve Beyza hocamızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çok yetenekli sporculara sahibiz. Bizim hedefimiz yıldız kızlarda şampiyon olmaktan çok a takıma her yıl 3 sporcu kazandırabilirmiyiz. Tabiki katıldığımız turnuvalarda da İlkadım Belediyespor ismini en üste çıkartmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

İlkadım Belediyespor Antenörü Arif İmamoğlu,  desteklerinden dolayı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediyespor Başkanı Sezai Onaran ve yönetim kuruluna teşekkür etmeyi ihmal etmedi.


KAYNAK : Samsun Taraftar

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...