Perşembe, Haziran 13, 2013

İASKF yöneticileri sorunları dinledi

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri İstanbul 3. bölge kulüpler birlik başkanları ile bir araya gelerek sorunları dinledi.


Kumburgas Artemis Otel’de yapılan kahvaltılı toplantıya, TÜFAD İstanbul İl Başkanı Rıza Çavuşoğlu, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Yetkin Karakaş, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Şenyurt Topal, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Osman Keşkekçi, Tepecik Anadolu Mustafa Uçar, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Eren, Çatalca Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Gökçe ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam’ın katıldığı kahvaltıda bölge futbolunun sorunları masaya yatırıldı.


 Sorunları masaya yatırdık


Erken saatte Kumburgaz Artemis Otel’de İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Yetkin Karakaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı sonrasında bir açıklama yapan Karakaş, “2012-2013 sezonun değerlendirmesini 3. bölge kulüplerimizin birlik başkanları ile gerçekleştirdik. İstanbul 3. bölgenin sorunlarını birlik başkanlarımız ile birlikte masaya yatırdık. Aynı toplantılarımızı İstanbul’un diğer bölgeleri için de yapacağız. Bu toplantıların tarihlerini sizlerle paylaşacağız. Geçtiğimiz sezon yaşanan olumsuzluklarla ilgili bir değerlendirmede bulunduk. Başkanlarımızın şikayetlerini dinledik. Bu toplantılarımızda bölgesel olarak sorunları dinleyip çözüm yolunda yardımcı olmak adına yapıyoruz. Toplantımıza katılan tüm birlik başkanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...