Cumartesi, Haziran 15, 2013

Gürzaferspor sahadan çekildi

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta oynanan İstanbul Artvinspor-Gürzaferspor maçında konuk ekip hakeme tepki göstererek ikinci yarıda sahadan çekildi.



Kocasinan Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 biterken ikinci yarının başında Artvinspor penaltıdan 1-0 öne geçti. Gürzaferspor penaltı pozisyonuna çok itiraz etmesine karşın karar değişmedi. 2-0 devam eden maçta, 60. dakikada hakem Gürzafersporlu bir futbolcuyu küfür ettiği gerekçesiyle atarken, konuk takımın teknik heyeti ve yöneticileri takımlarını sahadan çekti.


Gürzaferspor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, "Kulübümüz aleyhine yapılan bariz hakem hataları artık can yakıcı noktaya gelmiştir. Son olarak bugün Artvinspor'a karşı penaltımız verilmemiş, aleyhimize tartışmalı bir penaltıya hükmedilmiş, rakip takım bile 'küfür etmedi' derken bir futbolcumuz küfür ettiği gerekçesiyle atılmıştır. Biz de Gürzaferspor Kulübü olarak hakemlerin bu kötü ve art niyetli yönetimlerine tepki olarak takımımızı sahadan çektik" dedi.


HABER: EFKAN BUCAK

6 yorum:

efecan dedi ki...

İsabet olmus. camianizin sapkasini onune koyarak biz neden bu hale geldik ? Kime ne yaptik ? Kim bize bisey yapti?

sedat dedi ki...

İl hakem kurulu yanlış,tecribesiz hakem atamalarıyla,takımları bunaltmıştır.Doğru bir hareket.Yeter bu hakemlerden özellikle bu yıl çektiğimiz

gözlem dedi ki...

bundan sonraki maçlarda gürzaferden biri alsın eline düdük çıksın yönetsin, ne bu ya kaçıncı olayları bunların? hakemler sizin keyfinize göre mi düdük çalacak ?

adil yazar dedi ki...

bu Emir Yapıcı denen arkadasın bu sezon yarıda bırakıp tamamlayamadıgı 3. mac... dahası da varsa duzeltın ltf.

GÜRZAFER dedi ki...

maçta hiçbir olay yok bariz ve kasıtlı hakem kararlarından dolayı takımımızı 2.yarı geri çektik.

mustafa gürbüz dedi ki...

Klasmana 2.sıradan gösterildi, fakat bu sene 2 gözlemciden 8'in altında not aldığını biliyoruz. Biz değil bizi klasmana almayanlar utansın!

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...