Pazartesi, Haziran 10, 2013

Gol düellosunda kazanan yok

İstanbul U11 Ligi 7.Grup'ta Tunaspor ile Altıntepsispor karşı karşıya geldi. Toplamda 12 gol olan karşılaşmada kazanan çıkmadı.

Maçın ilk dakikalarında Altıntepsispor, Adnan ve Anıl'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti.Tunaspor çabuk toparlanarak günün adamı Furkan'ın attığı iki golle cevap verdi.2-2 Altıntepsispor Umut'la tekrar öne geçti.2-3 Tunaspor'dan Berkan Aydın beraberliği sağladı. -3 Tunaspor'un devreyi önde kapatan golü Furkan'dan geldi.4-3 İkinci yarı gol sağnağı devam etti.Anıl tekrar dengeyi sağladı.4-4 Günün golcüsü Furkan Tunaspor'u tekrar öne geçiren golü attı.5-4 Altıntepsispor Serhat ve Adnan'la iki gol daha bularak 5-6 öne geçti. Maça son noktayı koyan günün golcüsü Tunaspor'lu Furkan oldu.6-6 maçta bu skorla bitti.


STAT:Arda Turan Sahası

HAKEM: Alper Burak

BAYRAMPAŞA TUNASPOR:  Harun,Alperen,Semih,Enes,Batuhan,Berkan Aydın,Emre,Furkan,(Burak,Alper,Yusuf,Nuri,Eray,Berkan Henden,Emircan,)


TEKNİK DİREKTÖR: Uğur İşlek

ALTINTEPSİ MAKEL: Seyfullah,Anıl,Salimhan,Muzaffer,Serhat,Umut,Adnan,Samet,(Burak,Cenker,Emir,Musa,Abdullah,Karun,Gürkan,)


TEKNİK DİREKTÖR: Muzaffer Şenvardar

GOLLER: Furkan(5),Berkan Aydın TUNASPOR / Adnan(2),Anıl(2),Umut,Serhat, ALTINTEPSİ MAKEL



HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

serhat dedi ki...

keşke bu maçı izleyebilseydim helal olsun gençler. okurken heyecanlandım.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...