Pazartesi, Haziran 10, 2013

Gök'ten gol yağdı

Düzce 2. Amatör Lig’de  Gökspor ve Karaca Çoban takımları arasında oynanan  müsabakayı ev sahibi Gökspor’un 6-1 üstünlüğü ile sona  erdi.Zayıf ekibi karşısında etkili futbol sergileyen Akçakoca Gökspor, olurken Karaca Çobanspor etkili olamadı.Müsabaka Akçakoca şehir  Stadı’nda güzel havada oynandı. Çok sayıda Karaca Çobanspor ve Gökspor seyircisi maça çok ilgi gösterdi.




İlk yarıda maçta daha etkili futbol oynayan ekip Gökspor oldu.Gökspor .Maçın 20 dak.Recep penaltı atışından takımını 1-0 öne geçirdi ,gerilerden uzun topa koşan Recep kaleci ile karşı karşıya kalınca kaleci tarafından ceza sahası içinde düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi,kaleci İbrahim ise sarı kart gördü, böylece penaltı atışını kullanan Recep talkımın ilk golunü attı..Cılız ataklar sergileyen Karaca Çoban 34 dak.Serhat ile karambol’den bir gol bulur ve durumu berabere yapar 1-1.İlk yarı böyle biteceği sanılırken 45 dak.günün adamı Recep aldığı topla kelecinin üzerinde aşırtma bir vuruşla ikinci golu atınca durumu 2-1 getirdi..İkinci yarıya oyuna hızlı başlayan taraf yine Gökspor oldu.50  dak.yine Recep bir gol daha atar ve  güzel futbolunu hatcrik yaparak durumu 3-1 ‘e taşır.Göksporun atakları daha da sıklaşınca 52 dak.İlker topu kalecinin üstünden aşırtarak takımının dördüncü golunü atar 4-1.Maçın 85 dak.Serhat düzgün bir vuruşla takımın beşinci golunü atar 5-1.Maç bu skor ile biteceği sanılırken 90 dak.Ogün takımın altıncı golunü atar 6-1. Gökspor böylece puanını 20’ ye çıkartırken,Karaca Çoban ise 9 puanda kaldı Gökspor haftaya deplasmanda  Kurukavak ile oynarken, Karaca çoban lider Hacıyakup  ile oynayacaktır.


STAT: Akçakoca şehir
HAKEMLER:Şükrü Albayrakoğlu,Yusuf Albayrakoğlu,Y.Fatih Çiçek
GÖKSPOR:
Fatih,Muhammed,Atakan,Serhat,Emre,Mert(65.dak.Ogün),Hüseyin,Osman,,İlker (87.dak.Ahmet),Recep,Erol (70.dak.Ferdi)
KARACAÇOBAN
:İbrahim,Müslim,Eren,Mehmet(46.dak.Mehmet),İbrahim(46.dak.Sinan),Burak,Selim,Emre (58.dak.İlker),Aykut,Gökhan,Serhat
SARIKARTLAR:
34.Dak.Mert,38.dak.Osman,(Gökspor),20Dak.İbrahim,24..Müslim,40.dak.Selim (Karaca Çoban)
GOL
LER:20.dak.Recep(Penaltıdan),45.dak.Recep,50.dak.Recep,52.dak.İlker,85.dak.Serhat,90.dak.Ogün (Gökspor),34.dak.Serhat (Karaca Çoban)


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]



Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...