Çarşamba, Haziran 12, 2013

FK 1864 tek golle kazandı

İstanbul U19/2.Ligi 18.Grup’ta İstanbul Kemah Spor Kulübü'nün  kardeş takımları arasında yer alan FK1864 arasındaki mücadeleyi konuk takım 1-0 kazandı.

İlk yarının ilk dakikalarından itibaren rakibine oranla çok daha iyi  organize olan, oyunu karşı alana taşıyan, pozisyon bulan  İstanbul Kemah, ceza sahası alanında bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı.

 İlk yarının tamamında üstün oynayan Kemah, rakibinin neredeyse pozisyon bulmadığı bu  45 dakikada gol atma başarısı gösteremeyince ilk yarı 0-0 eşitlikle bitti. İkinci yarıya aynı şekilde istekli ve üstün oynayarak başlayan Kemah dakikalar ilerledikçe rakibinin oyuna ortak olmasına engel olmadı. FK 1864 gençleri 60. dakikadan itibaren Kemah kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulsalar da son derece başarılı müdahaleler yaparak yıldızlaşan  Kaleci Hakan rakibe gol şansı vermedi. 75. Dakikada gelişen bir FK1864 atağında Hakemin verdiği serbest vuruşta top boşta kalmasına rağmen rakiple çarpışan Hakan, topa müdahale edemedi ve meşin yuvarlak İstanbul Kemah ağlarıyla kucaklaştı. 0-1Golden sonra tekrar toparlanarak ataklarını sıklaştıran Kemah Spor bir türlü arzuladığı golü bulamadı. Maçın bitimine  çok az bir zaman kala sağ çaprazdan kazandığı serbest vuruşta top ağlarla kucaklaştı. Beraberlik sevinci hakemin golü iptal etmesiyle soğuk bir duş etkisine dönüştü. Hakem serbest vuruş kararı vermişti, ama golden sonra yaşanan kargaşada Yardımcı Hakem ofsayt bayrağı kaldırırken Hakem,  ‘çift vuruş işaret etmiştim’ diyerek golü geçerli saymadığını söyledi. Maçta başka gol olmayınca FK 1864 maçı 1-0 kazandı.

KAYNAK: www.kemahspor.com

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...