Pazartesi, Haziran 17, 2013

Dudullu kızları galibiyet ile başladı

Dudulluspor Kadın Futbol programının yıldız kız takımı, tarihinde oynadığı ilk resmi maçında Türkiye'de kadın futbolunun bir altyapı markası olan Derince Belediye'yi 4-0 mağlup etti.


Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonası İstanbul Grubunda mücadele eden iki takım Anadolu Hisarı Spor Akademisi Dış Saha'da karşılaştılar. Mğcadeleye hırslı başlayan Dudullu, henüz 6.dakikada öne geçti. Şeyda'nın sağdan lullandığı köşe atışında, çalışılmış pozisyonda sahanın en kısa boylu oyuncusu olan Elif yükselerek kafayla topu Derince ağlarına bıraktı. Derince henüz ilk golün şokunu yaşarken, 11.dakikada Rana'nın ara pası ile sağdan sarkan Şeyda topu ceza sahasına çevirdi. Uygun pozisyonda topla buluşan Cansel farkı ikiye çıkarttı. Gol sonrasında oyunu dengeleyen Derince pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadı. İlk devre Dudullu'nun 2-0 galibiyeti ile sona erdi.


İkinci devrenin başlarında, fizik olarak daha üstün olan Derince karşı kaleye gol üçün yüklendi. Baskıyı savuşturan Dudullu, devrenin ortasından itibaren hızlı akınlar ile pozisyonlar yakaladı ve 66.dakikada Şeyda'nın sağdan ceza alanına girerken yerde kaldığı pozisyonu hakem Kartaler penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını kullanan 63.dakikada Rana farkı üçe çıkarttı. Karşılaşmanın sonlarında, yine Şeyda sağdan ilerleyerek bu kez kendisi topu ağlara gönderdi. Dudulluspor tarihindeki ilk maçından 4-0 galibiyet ile ayrıldı.


İkinci gün maçlarında Dudulluspor CFS Bağcılar ile oynayacak. Derince Belediye ise güçlü Karadeniz Ereğli karşısında son kozunu kullanmaya çalışacak. 


STAD : Spor Akademisi Sahası
HAKEMLER :  Erman Kartaler, M.Ali Derin, Alican Özışık
DUDULLUSPOR : Cansel Gözüaçık, Buse, Hülya, Melek, Özge Bahar Koç, Rana, Şeyda, Beyza, Cansel Ünal, Elif, Özge Akdere (Duygu, Funda, Gamze, Songül, Elvan, Şehriban, Aleyna)
TEKNİK SORUMLU : Hakan Arslancan
DERİNCE BELEDİYESPOR : Elif, Sera, Sedanur, Ervanur, Bengisu, Rabia, Şeyda, Emel, Nisa, Hümeyra, Açelya (Helin, Aleyna, Şule, İlknur, Esra, Nergis)
TEKNİK SORUMLU : Hasan Alemdaroğlu 


Erdem G


[gallery link="file"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...