Cumartesi, Haziran 15, 2013

Destek beklenirken kulübü kapattılar

Geçen hafta Antalya'nın en eski kulüplerinden Çallıspor'un sahipsiz kaldığı yönünde çıkan haberler üzerine kulüp yönetimi ani bir kararla futbol branşını kapattığını açıkladı. Doğuyaka 100. Yıl Spor Kompleksi'nde saha amiri olarak görev yapan Ekrem Yünlü, geçen hafta gazetecilere memur maaşı ile kulübün masraflarını karşılamaya çalıştığını söyledikten sonra çıkan haberlerin onlarca çocuğu futboldan koparma aşamasına getirdiğini belirtti.

150 SPORCU ORTADA KALDI
Kulüp başkanının gazetelerde haber çıktıktan sonra kendisini arayıp futbol branşını kapattığını söylediğini belirten Ekrem Yünlü, "30 yıllık kulüp futbol ve satranç branşında mücadele ediyor. Bu yıl minikaltıda namağlup mücadele ediyoruz. Yönetimin aldığı karardan benim etkilenmem söz konusu değil. Neticede hiçbir ücret almıyorum. Gönüllülük esasına dayalı olarak çalışıyorum. Tek üzüldüğüm, A Genç, B Genç, Yıldız, Minik ve Minikaltıda toplam 150 sporcunun ortada kalacak olması" dedi.

Antalya/DHA

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...