Pazar, Haziran 16, 2013

Derince Şampiyonlar Ligi'ne gözünü dikti

Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde mücadele eden Derince Belediyespor'un Antrenörü Hasan Alemdaroğlu, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi 'ne gitmeyi hedeflediklerini söyledi.Alemdaroğlu, yaptığı açıklamada, Derince Belediyespor'un milli takımlara en çok futbolcu gönderen takım olduğunu belirterek, şuan futbol okullarında yaklaşık 200 öğrenciye eğitim verdiklerini söyledi. Geçen yıl 1. Lig'de ilk 3'ü hedeflediklerini ancak yaşadıkları sakatlık sorunları nedeniye ligi beklemedikleri bir noktada tamamladıklarını anlatan Alemdaroğlu, yeni sezon hazırlıklarına ağustos ayında başlayacaklarını kaydetti.


Alemdaroğlu, şuan için takımdan kimseyi göndermeyi düşünmediklerini dile getirerek, takıma genç futbolcuları transfer etmek istediklerini belirtti. Türkiye 'de istedikleri bütün kupaları aldıklarını vurgulayan Alemdaroğlu, "Bu sene Şampiyonlar Ligi 'ne gitmeyi hedefliyoruz" dedi.

 

KAYNAK : Gazete 5

 

 

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...