Salı, Haziran 18, 2013

CFS Bağcılar Dudullu'yu yendi

Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonası İstanbul Grubu'nda CFS Bağcılar Dudulluspor'u 2-1 mağlup etti.


Karşılaşmanın henüz 13.dakikasında, Şeyda'nın sağdan ortasına savunmada Emine Nur'un ters kafa vuruşu ağlara gidince Dudulluspor öne geçti. İki takımın da organize olmakta güçlük çektiği ilk yarı sona ermek üzereyken, 33.dakikada soldan ceza sahasına giren Deniz, Dudullu kalecisi Cansel'i mağlup ederek devre arasına eşitlik ile gidilmesini sağladı.


İkinci devrede Dudullu galibiyet için baskı kurmak istediyse de başarılı olamadı. CFS Bağcılar ise hızlı akınlar ile gol aradı. 63.dakikada Dudullu savunmasının anlaşmazlığından faydalanan Seher, Cansel ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü kaydetti. Karşılaşmanın kalanında kontrollü oynayan CFS Bağcılar sahadan üç puan ile ayrılarak ikicilik için umutlandı. 


STAD : Spor Akademisi
HAKEMLER : Necmettin Ayaz, Murat Aydın, Tayfun Hakyemez
CFS BAĞCILAR : Aslı, Kader, Semiha, Emine Nur, Şeyma, Gülcan, Seher, Songül, Deniz, Miray, Dilay (Zeynep, Fatmanur)
TEKNİK SORUMLU : Fatma Gültekin
DUDULLUSPOR : Cansel Gözüaçık, Buse, Hülya, Melek, Özge Bahar Koç, Rana, Şeyda, Aleyna, Cansel Ünal, Elif, Özge Akdere (Duygu, Funda Ekiz, Gamze, Songül, Elvan, Şehriban, Funda Kartal) 
TEKNİK SORUMLU : Hakan Arslancan 


Erdem G


[gallery link="file"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...