Pazartesi, Haziran 10, 2013

Cevizlispor 9 kişiyle kazandı

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup’ta lider Cevizlispor, 9 kişi kaldığı maçta Bahçelievlerspor’u 3-1 yenerek 1. Amatör yolunda önemli bir engeli aştı.



Her iki takım, aralarındaki ilk maçtaki yaşanılan olayları unutamadıklarından stres içinde başlayan müsabakanın ilk golü misafir takımdan geldi. 7 .dakikada Mahir Bahçelievlerspor’u 1-0 öne geçirdi.  İki dakika sonra Cevizlispor Ali Evren ile cevap verdi ama birkaç dakika sonra rakiplerine çok sert giren giren Cevizlispor’dan  Gürkan ile  Tansu 12’de kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.  Dokuz kişi kalan Cevizlispor 38. dakikada Murat ile durumu 2-1 yaptı. Bahçelievler’den Ayhan’ın 60’ta kırmızı kartla oyun dışı kalınca rahatlayan Cevizlispor Ali ile  78’de bir gol daha buldu. Maç bu netice ile biterken Cevizlispor 1. Amatör yolunda büyük avantaj elde etti.


Stat: Sütlüce
Hakemler: Serkan Karaca, Ömer Kibiroğlu, Volkan  İpcioğlu
Cevizlispor: Ayhan, Behzat, Uğur, Mehmet, Gürkan, Tansu, Murat, Selim, Ali, Ali Evren (dk 80 Enes), Emrah (dk 81 Mehmet Güney)
Bahçelievlerspor:  Ferit (dk 46 Aytaç), Burak, Yaşar (dk 17 Erdal), Mehmet, Çağlar, Yakup, Mahir, Hazret, Oğuz, Murat (dk40 Ayhan), Umut


HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...