Pazartesi, Haziran 17, 2013

Cerrahpaşaspor, 1.Amatör Lig'i garantiledi

İstanbul 2.Amatör Lig 10.grupta lider konumda bulunan Cerrahpaşaspor, Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Sarıyer Madenspor'u 5-1 yenerek 1.Amatör Lig'e yükselmeyi garantiledi. 


Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip Zekeriya'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Sarıyer temsilcisi Madenspor Ufuk'un attığı golle skora dengeyi getirdi 1-1. İlk yarının son dakikalarında ceza sahasında topla buluşan İnanç'ın vuruşu ağlarla buluştu 2-1. İnanç attığı gol sonrasında sevincini tribünde kendisini izleyen anne ve babası ile paylaştı.


İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip Hakan'ın golü ile skoru 3-1'e getirdi. 72.dakikada İnanç'ın attığı gol mücadelenin hakemi tarafından geçersiz sayıldı. Karşılaşmanın hakemi İnanç'ın topu eli ile kaleye gönderdiği gerekçesi ile sarı kartını gösterdi. 81.dakikada oyuna sonradan dahil olan genç oyuncu Emre skoru 4-1'e getiren gole imza attı. Karşılaşmada son sözü Cerrahpaşaspor kaptanı Gökhan söyledi. Gökhan'ın ceza sahası  içinden uzak direğe vuruşu ağlarla buluştu. Aldığı galibiyet ile 1.Amatör Lig'e yükselmeyi garantileyen ev sahibi ekip sevincini taraftarlarıyla paylaştı.


Not: Maçın Hakemleri sahadaki yerlerini aldıklarında, Cerrahpaşasporlu futbolcular ısınma hareketlerini sürdürdükleri için poster fotoğraflarını çekemedik.


HABER: ERDEM SAĞOLAN
FOTOĞRAFLAR: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...