Pazar, Haziran 16, 2013

Çatalzeytin Zümrüt takipte

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grup’ta Çatalzeytin Zümrütspor, Pınarspor karşısında zorlansa da Hakan’ın etkili oyunu ve golleriyle rakibini 3-1 yendi ve takibini sürdürdü.


Karşılaşmanın 40.dakikasında ceza sahası içinde Hakan kaleye oldukça sert bir şut attı ve Çatalzeytin Zümrütspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti ve bu gol ilk yarının da skoru oldu.




Arabanın lastiği patladı, parçası sahaya düştü!

Kağıthane Belediyesi Sadabad Sahası’nda oynanan karşılaşmanın 48.dakikasında ilginç bir an yaşandı. Sahanın üzerinde bulunan ve Nurtepe ile Okmeydanı’nı birbirine bağlayan Okmeydanı viyadüğünden geçen bir aracın lastiği büyük bir gürültü ile patladı. Aracın lastiğinden kopan bir parça sahanın ortasına düştü. Futbolcular lastik parçasını alarak saha dışına gönderdiler.




Gol oldu ve kartlar çıktı

72.dakikada Pınarspor’un golü geldi. Tahsin’in şutu Özkan’dan döndü. Metin topu bir kez daha kaleye gönderdi ama Özkan topu çeldi. Üçüncü kez gol için kaleye yüklenen Pınarspor’da Metin’in şutu Özkan’ın yanından geçti ve skora denge geldi. Pınarsporlu Metin gole sevinirken, Çatalzeytin Zümrütspor’dan Sinan, Metin’in üzerine yürüdü ve ortam gerildi. Maçın Hakemi her iki oyuncuya da sarı kart verdi ama golün sahibi Metin, bana neden kart gösteriyorsun diyerek bu karttan hoşnut kalmadı.


Çatalzeytin Zümrütspor’dan Hakan farkı
Kağıthane temsilcisi kalesinde yediği golden 3 dakika sonra yeniden öne geçti. Ceza sahasının hemen içerisinde Hakan plase bir vuruşla takımını yeniden öne geçirdi. 80.dakikada Pınarspor’da Murat kırmızı kart gördü. 85.dakikada sağ kanattan Fuat’ın kullandığı köşe vuruşunda Hakan kafa vuruşunu yaptı. Topa müdahale etmek isteyen Eyüp topu kendi ağlarına gönderdi.3-1


Çatalzeytin Zümrütspor bu galibiyet ile puanını 22’ye yükseltti ve Araphanspor ile Ayazağa Esenspor’u takibe devam etti. Pınarspor ise 17 puanda kaldı.


STAT: Kağıthane Belediyesi Sadabad
HAKEMLER: Göksenin Eroğlu, Mesut Yıldız, A.Melih Karadeniz
ÇATALZEYTİN ZÜMRÜTSPOR: Özkan, Tolga, Öncü, Kerem(Dk.52 İsmail), Ersin, Sinan(Dk.80 Aykut), Olcan, Hakan, Sinan, Reşat(Dk.90 Vedat), Fuat
PINARSPOR: Ahmet, Serkan, Vedat(Dk.50 Eyüp), Metin, Ozan, Bayram, Burak, Ercan, Emre, Murat
GOLLER: Dk.40 ve 75 Hakan, Dk.85 Eyüp(kendi kalesine) / Dk.72 Metin
SARI KARTLAR: Dk.37 Hakan, Dk.60 Reşat, Dk.72 Sinan, Dk.88 Aykut/ Dk.72 Metin
KIRMIZI KART: Dk.80 Murat(Pınarspor)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...