Çarşamba, Haziran 12, 2013

Büyükçekmecespor’da Selim sesleri

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Büyükçekmecespor’da ilginç gelişmeler yaşanıyor. İsmi geçtiğimiz yıllarda Hadımköyspor ile sıkça anılan ve yeşil-siyahlı camiaya sayısız başarılar kazandıran Başkan Seyfettin Selim’in rotasının Büyükçekmecespor’a döndüğü haberleri ağızdan ağza dolaşmaya başladı. Yakın zamanda gerçekleşecek olan genel kurul ile Büyükçekmecespor’un Kulüp Başkanlığına getirilmesi gündemde olan Selim’in bu teklife sıcak baktığı söyleniyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de Seyfettin Selim’i Büyükçekmecespor’un başında görmek istemesi, bu işin bitme noktasına taşındığı söylendi. Yeni sezonda hedefini kesinlikle Spor Toto 3. Lig olarak belirleyen bordo-mavililerde bu gelişmeler yaşanırken Seyfettin Selim’in Kulübe Başkan olacağı haberini alan taraftarların büyük bir sevinç yaşadığı gözleniyor. Bu konu ile ilgili yakın bir zamanda açıklama yapması beklenen Selim’in yeniden sahalara dönecek olması, Spor otoritelerince de olumlu karşılandı. Kendisiyle yaptığımız telefon görüşmesinde olumlu sinyaller veren Selim, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kendisine yaptığı teklifi seve seve kabul edeceğini, Büyükçekmecespor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söylemesi ise bu işin bittiğini gösteriyor. Diğer taraftan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yeni sezonda Seyfettin Selim’i başkanlığa getirmesi durumunda geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen Teknik Direktör Şenol Demir’in de takımın başında kalması için gereğinin yapılması gerektiğini söylediği gelen haberler arasında sıcaklığını koruyor.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...