Cumartesi, Haziran 15, 2013

Büyükçekmece'nin yıldızı "Parlak"

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları futbol turnuvası çeyrek final ikinci maçında geçen senenin finalisti Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi ile Büyükçekmece Vergi Dairesi karşı karşıya geldiler. Oldukça çekişmeli ve bir o kadar da keyifli geçen karşılaşmanın ilk yarısında adeta Boğaziçi Kurumlar kaçtı Büyükçekmece Vergi Dairesi kovaladı ve devreyi de Boğaziçi kurumlar 3-2 önde tamamladı.


Karşılaşmanın ikinci yarısında Büyükçekmece Vergi Dairesi oyuna ağırlığını koydu ve yıldızı Ersoy Parlak'ın muhteşem oyunu ile sahadan 8-3 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Attığı 6 golle krallık yarışında zirveye yerleşen Ersoy Parlak'a gollerde Mehmet Konyar ve kaleci Şener Şahin eşlik ederlerken, Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi'nin golleri Hakan Özçelik, Sinan Adsız ve Gökhan Yanık'tan geldi. Bu sonuçla Büyükçekmece Vergi Dairesi tur atlayan taraf olup, pazartesi günü çekilecek olan yarı final kuralarını beklemeye başladı.


 


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...