Pazartesi, Haziran 17, 2013

'Çubuk'lu 'Demir'i büktü

İstanbul U13 kategorisinde Türkiye Şampiyonası eleme karşılaşmasında Çubukluspor ile İstanbul Demirspor arasında oynana karşılaşma başından sonuna kadar heyecan içersinde geçti. Beykoz temsilcisi maçı penaltılarla kazandı.


 


Her iki takım oyuncuları kendilerinden beklenen düzeyin üzerinde bir oyun sergilediler. Birçoğumuzun bildiği gibi Yıldıztabya sahası oldukça büyük ve güneşi tam olarak hissettiren bir konuma sahip. Ancak bu çocuklar bu sahada oynamanın da hakkını verdiler.  Normal süresi 0-0 biten maçın ardından hemen penaltı atışlarına geçildi. İlk seri penaltılarda 4-4 lük skor elde edildi. Her iki ekip birer penaltıdan yararlanamadı. Burada her iki takımın kalecisi kurtardıkları birer penaltı ile görevlerini yerine getirmiş oldular.


 


Seri penaltıların ilkini kullanan Çubukluspor oldu, Doğukan kaleci Onur ile topu ayrı köşelere gönderdi. Peşinden penaltıyı İstanbul Demirspor adına Halilcan kullandı. Bu vuruşu Çubukluspor kalecisi Bedirhan iyi takip etti ve gole izin vermedi. Böylelikle penaltı atışları sonrasında Çubukluspor rakibini elemiş oldu. 5-4 Penaltı atışları sonrasında sahada üzüntülü olan rakiplerini teselli eden ve kendilerini eleyen takımı tebrik eden 13 yaşındaki çocuklarımızın alınlarında öpmek lazım.


 


Çubukluspor oyuncuları tribünde bulunan büyüklerine giderek ‘’Balabalar gününüz kutlu olsun’’ diye tezahürat yapmaları ise herkesin göğsünü kabarttı. Maçı yöneten Tayfuın Yurdakul hakemimize gösterdiği yönetimden dolayı teşekkür ederiz.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...