Salı, Haziran 11, 2013

Beykoz Bozhane turnuvasında finalistler belli oldu

Beykoz İlçesinde uzun yıllardır devam etmekte olan ve köyler arasında dostluk-kardeşlik ortamının yaratılmasını amaçlayan futbol turnuvasında finalistler belli oldu. Hafta sonunda Bozhane Köyünün Doğal Çim Sahasında gerçekleşen müsabakalarda futbola dair her şey vardı. Sahayı değişik noktalardan gören taraftarlar ve köy sakinleri atılan goller ile büyük coşku yaşarlarken alkışı da göndermeyi ihmal etmedi. Yarı final müsabakaları kapsamında gerçekleşen ilk maçta tam anlamı ile bir heyecan kasırgası vardı. Turnuvanın ev sahibi konumunda olan Bozhane Köyü ile her zaman ateşli taraftarları ile tanınan bir ekip olan Mahmut Şevket Paşa Köyü takımları arasında erken final olarak nitelendirilen karşılaşmada top bir o kalede bir bu kalede idi. Her iki ekipte de tecrübeli ve yetenekli isimlerin çokluğu nedeni ile seyir zevki yüksek karşılaşmada ilk gol Mahmut Şevket Paşa Köyü Takımından geldi. Maçın bitimine az bir zaman kala yüklendikçe yüklenen Bozhane Köyü aradığı golü bulunca maç uzatma bölümüne taşındı. Uzatma anlarında da atılan birer gol ile sonuç değişmeyince penaltı atışlarına geçildi. Rakibine 4-3 üstünlük sağlayan Mahmut Şevket Paşa Köyü Takımı turnuvanın ilk finalisti oldu.


Günün ikinci yarı final karşılaşması Alibahadır Köyü Takımı ile Reşadiye Köyü Takımı arasında oynandı. Mükemmel bir müsabaka şeklinde özetlenecek karşılaşmada Alibahadır Köyü Takımının Paşabahçe Takımında forma giyen tecrübeli kalecisi Mesut Güneş rakip ataklara set çekince maç sonunda alınan galibiyette önemli bir pay sahibi olan isim oldu. İlk yarıda karşılıklı ataklardan bir sonuç çıkmayınca, ikinci yarıda her iki takım futbolcuları da varını-yoğunu sahaya yansıtmaya başladı. Rakibine göre bir hayli tecrübeli futbolcusu olan Alibahadır Takımı aradığı gole 75.dakikada Muhammed ile ulaştı. 85.dakikada Bahadır ile bir gol daha bulan Alibahadır Takımı maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Alibahadır Takımı Reşadiye Köyü müsabakasına Kalede Mesut Güneş- Mustafa-Fatih-Suat Metin-Muhammed-Hakan-Burak-Özcan-Uğur-Bahadır ve Sefer’den kurulu bir kadro yapısı ile çıktı.


Beykoz Bozhane Köylerarası Futbol Turnuvasının final karşılaşması hafta sonunda Bozhane Köyü Sahasında gerçekleşecek. Alibahadır Köyü ile Mahmut Şevket Paşa Köyü takımları arasındaki maçın başlama saati final günü etkinlikleri ile ilgili haber daha sonra duyurulacak.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...