Cumartesi, Haziran 15, 2013

Bağcılarspor, Berber ile yeniden anlaştı

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Liginden Süper Amatör Lig’e düşen Bağcılarspor önümüzdeki sezonda Teknik Direktör Şirin Berber ile anlaşmaya vardı.




Bağcılar Spor Kulübü Başkanı Yaşar Polat, yaptığı açıklamada geçtiğimiz sezon BAL’dan bir birinden çok güçlü takımların bulunduğu gurupta yer aldık. BAL’da yeni ve tecrübesiz bir takımı olarak ligin ilk yarsında arka arkaya puanlar verdik. Bağcılarsporumuzu geçen sezon Süper Amatör Lig’den BAL’a çıkaran Bülent Daşdan  hocamızla bu kötü gidişe son vermek için karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırdık. Bülent Daşdan hocanın ayrılmasının ardından daha önce birçok Profesyonel takımları çalıştırmış olan Şirin Berber hocamızla devre arasında anlaştık. İkinci yarı çok iyi çıkış yapmamıza rağmen ancak ilk yarı kayıp edilen puanlar neticesinde Süper Amatör Lige düşmüş olduk. Küme düşmenin dünyanın sonu olmadığını mücadelemizin kaldığı yerden devem etmesini inanarak yönetim kurulumuzla birlikte önümüzdeki sezon yeniden güçlü bir kadro kurarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için zaman kayıp etmeden çalışmalara başlamış bulunmaktayız. 201-3014 Futbol sezonu için Yönetim Kurulu olarak yaptığımız toplantı neticesinde Teknik direktör Şirin Berber hocayla bir görüşme yaparak önümüzdeki sezonda çalışmak istediğimiz söyledik ve karşılıklı görüşmelere sonunda anlaşmaya varmış olduk’’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

1 yorum:

Bağcılarlı dedi ki...

Bu adamdan bi birşey olmaz herkezi yer bu adam nerde kariyeri var nereye giderse küme düşmüş yada tam küme düşcekken takımdan kaçmiş bağcılarspor bitmiştir .

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...