Cumartesi, Haziran 15, 2013

Bağcılar'da 20bin çocuk spor yapıyor

Bağcılar Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Yaz spor okulları 16 ayrı branşta yaz okulları görkemli şölenle start aldı.
Daha önce Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Amatör Spor kulüpler Birliği ortaklaşa gerçekleştirdiği Yaz spor okulları bu yıl geleneği bozarak 2012-2013 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Bağcılar Belediyesi, Bağcılar Kulüpler Birliği, Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bağcılar İlçe Müftülüğünün ilk kez ortaklaşa düzenlemiş oldu açılış programına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Bağcılar İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sulu, İlçe Emniyet Müdürü Birol Ussen, AKP İlçe Başkanı İsmail Öztürk, Bağcılarspor kulüp Başkanı Yaşar Polat, CFS Bağcılarspor kulüp Başkanı Cemal Boğatekin, Okul müdürleri Öğretmenler yanı sıra yaklaşık 10 bin kişi açışla katıldı.
Bağcılar Belediyesi Spor Okulları Koordinatörü Rıza Deveci ve Bağcılar Belediyesi yaz Spor Okulları Koordinatörü Mümin Tartar yönetiminde Geleneksel Yaz spor okullarına öğrencilerin yoğun gösterdiği yaz spor okulları 16 ayrı branşta yaklaşık 40 gün boyunca eğitim verilecek. Ya spor okullarında 16 branşta eğitim görecek çocukların tüm spor malzemesi belediye tarafından ücretsiz dağıtıldı. Mahmutbey Stadyumu başta olmak üzere ilçe genelindeki 30 spor merkezinde gerçekleştirilecek etkinliklerde Bağcılar Belediyesi servis araçlarıyla evlerinden alınıp eğitim sonrasında da yine evlerine bırakılıyor. Öğrenciler 40 gün sürecek Eğitim süresince 114 Akademik uzman hocalar gözetiminde 16 branşta eğitim alacaklar.


Karateciler Yıldız Aras’a Emanet
Dünya ve Avrupa Karate şampiyonu Yıldız Aras aktif spor bıraktıktan sonra deneyim ve tecrübelerini yarınların yıldız karatecileri yetiştirmek için hocalığa başlayan Yıldız Aras Bağcılar Belediyesi yaz spor okullarında minik Karatecilere eğitim verenlerin arasında 2012-2013 Eğitim Öğretim yılının Bağcılar ilçesinde Okullar arası düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren okullar ve Öğrencilere kupa ve madalyaları törenle verildi.Yapılan protokol konuşmalarının ardından Yetenek sizsiniz yarışmasında adını duyuran Komedi Dans üçlüsü, Basket Bol Harlem Şhow ardından Anadolu Rak müziğinin güçlü sesi Murat Göğebakan bir birinden güzel şarkılarla dürbünleri dolduranları doyasıya eğlendirdi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...