Pazartesi, Haziran 10, 2013

Ayazağa'da yeni oluşumun ilk meyveleri

Geçtiğimiz günlerde Ayazağaspor'un pilot takımı konumuna gelen Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü, altyapı kategorilerinde gelen şampiyonluklarla bu oluşumu taçlandırıldı.
Ayazağaspor U13 Ligi'nde şampiyonluğu garantiledi
İstanbul U13 liginde mücadele eden Ayazağaspor U13 takımı Bahçeköy Stadı’nda Uskumru Köyü ile oynanan karşılaşmayı 4-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın golleri Hakan-2, Tahir ve Enes kaydetti. Bu sezon 3 oyuncu dışında 2001 doğumlu futbolcularla lige katılan Sarı-Yeşilli takım bir sezon sonra ki U13 ligine hazır olduğunu gösterdi. Halil Filik yönetimindeki Ayazağaspor U13 takımı İstanbul Şampiyonası’nda gidebildiği yere kadar gitmeyi hedefliyor.


Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu da şampiyonluk ipini göğüsledi
29.grupta mücadele eden Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü U13 takımı oynadığı tüm maçları kazanarak şampiyon olmayı hedefliyor. Bu sezon Ayazağaspor ile iş birliği içinde çalışan ve Ayazağaspor altyapı hocalarının kontrolünde olan Mavi-Kırmızılı takımda hedef Türkiye Şampiyonasına katılabilmek. Bugün Bahçeköy Stadı’nda Bahçeköyspor’u Emre-3, Fatih, Emircan’ın golleriyle 5-0 yenerek puanını 10 maç sonunda 30’a çıkarttı. Halil Aktaş’ın sorumluluğundaki Nilüfer Gökay U13 takımı grupta attığı 37 gole karşılık kalesinde sadece 2 gol gördü.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...