Pazartesi, Haziran 10, 2013

Abide-i Hürriyetspor ikinci yarıda

İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grup’ta iki Kağıthane temsilcisini karşı karşıya getiren maçta Abide-i Hürriyet, Şirintepespor’u 3-0’lık skorla geçti.

İkinci sıradaki yerin sağlamlaştırmak isteyen Abide-i Hürriyet ile üçüncülük için mutlaka kazanması gereken Şirintepe, Mehdi Sancak stadında karşı karşıya geldi. Müsabakaya her iki ekip de kontrollü birbirlerini tartarak başladı. Sonrasında konuk ekip Abide-i Hürriyet oyunda üstünlüğü ele alarak ataklarını sıklaştırdı ve bunun neticesinde İsmail, Mert ve Gökhan’la çok önemli pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk devre 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da maçı daha çok isteyen konuk ekip Abide-i Hürriyet üstünlüğünde geçti ve 60. dakikada ceza sahasına yapılan ortada Şirintepeli oyuncunun elle müdahale etmesi sonucu kazanılan penaltıyı Cihan güzel bir vuruşla filelerle buluşturdu. Gol sonrasında da konuk ekibin atakları hız kesmedi ve bu dakikadan sonra oyuna sonradan giren konuk ekibin tecrübeli oyuncusu Ali Kemal’in şovu vardı. Maçın 70. dakikasında sağ kanattan topu alan Ali Kemal mükemmel hareketlerle ceza sahasına girdi ve topu altı pastaki İsmail'e bıraktı, İsmail altı pas üzerinde rahat bir pozisyonda topu filelerle buluşturdu. Bu golden sonrada konuk ekibin atakları devam etti ve bu sefer günün diğer formda ismi Olcay sağ kanattan süratle ceza sahasına girdi ve yerde kaldı. Bu pozisyon da Hakem 2. kez penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Murat kaleci Eyüp ve topu ayrı köşelere gönderdi ve maçın sonucunu belirledi. Bu skorla Abide-i Hürriyet 1.Amatör yolunda çok büyük bir adım atmış oldu. Oldukça dostça ve centilmence geçen maç için her iki takım oyuncuları başarı dilekleri ile sahadan ayrıldılar.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...