Cuma, Haziran 14, 2013

7 Eylül'ün yıldız kızları Afyon yolcusu

Aydın 7 Eylül Gençlikspor Bayan Futbol Takımı, Afyon'da Pazar günü başlayacak ve üç gün sürecek olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları için Afyon’a gidiyor. 


Afyon’daki şampiyonanın ilk gününde, saat 16.00’da Konya İdman Yurdu ile karşılaşacak olan 7 Eylül Gençlikspor Bayan, Yörük Ali Efe Tesisleri’nde yaptığı son idman ile hazırlıklarını tamamladı. Antrenör Cihan Akıcı, şampiyonaya galibiyetle başlamak istediklerini açıkladı. 

Takımı hakkında bilgi veren 7 Eylül Gençlikspor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz, “Bu sezon büyük, genç ve yıldızlar olmak üzere 3 kategoride lige katıldık. U13 Ligi’ne de gerekirse katılacağız. Osman Yozgatlı Ortaokulu, Yunus Emre Ortaokulu ve Merkez Yeniköy Ortaokulu Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri bizlere sporcu desteği veriyorlar. Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu da zaman zaman sporcu gönderiyor. Bu desteğim kulübümüze olduğu gibi aslında kendi okullarındaki yetenekli sporcuların öne çıkması sağlanmaktadır. Diğer okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri aynı duyarlılığı gösterdikleri taktirde kadın futbolu Aydın'da daha çok yaygınlaşacak ve belki de hiç tahmin etmediğimiz okullardan yıldız sporcular çıkma imkanı da olacaktır. Bu şampiyona da öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak. Kızlarımıza güveniyorum. Gruptan çıkabilecek güçteyiz. Aydın’a da gruptan çıkarak, dönmeyi hedefliyoruz” dedi. 

“HEDEFİMİZ İLK TURU EN İYİ ŞEKİLDE GEÇMEK” 
Şampiyona hazırlıklarını tamamladıklarını belirten 7 Eylül Gençlikspor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Cihan Akıcı, “İki aylık bir süreçte şampiyonaya en iyi şekilde hazırlandık. 18 kişilik kadromuz ile şampiyonaya gideceğiz. Bu sezon takımımıza güveniyorum. Şampiyonada da inşallah başarı elde edeceğiz. Şampiyonaya galibiyetle başlamak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz ilk turu en iyi şekilde geçmek” şeklinde konuştu. 

7 Eylül Gençlikspor Bayan Futbol Takımı, ilk rakibi Konya İdman Yurdu'nun ardından Pazartesi günü 1207 Antalyaspor ve Salı günü Balıkesir Harb İşspor ile karşılaşacak. Maçlar saat 16.00’da Afyon Atatürk Stadı’nda yapılacak.


KAYNAK : Denge Ajans, Aydın Hedef

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...