Cuma, Haziran 14, 2013

17.Grup'ta şampiyon Güneştepespor

İstanbul U13 Ligi 17.Grup’ta şampiyonluğu belirleyecek maçta sahasında 2. sıradaki Merterspor’u konuk eden Güneştepespor rakibiyle 1-1 berabere kalarak altın değerinde aldığı bir puanla grubu şampiyon tamamladı.

Büyük çekişmeye sahne olan maçta Sakıp Gül ve öğrencileri Osman Karadağ'la 1-0 öne geçmesine rağmen bitime üç dakika kala kalesinde golü gördü ve maç 1-1 geldi. Beş dakika gibi bir uzatmaya sahne olan maçta her iki takım da pozisyonlar bulsa da başka gol olmadı ve sahadan istediğini alan Güneştepe 17. grup da şampiyonluğunu ilan etti. Güneştepesporlu oyuncular bir gün önce Altınovaspor ile büyük çekişmeli maça çıkarken bir gün sonra bir başka derbi de mücadele etti.

Teknik Direktör Sakıp Gül yaptığı açıklamada, ‘’ Büyük çekişmeye sahne olan bir grup yaşadık bir birinden kaliteli takımlarla mücadele ettik. Yolun sonunda mutlu olan taraf olduğumuz için sevinçliyiz.  U16 ve U19’dan sonra U13 takımıyla şampiyonluk yaşadım. Gerçekten güzel bir sezon geçirdik. Şampiyon olan U13 takımımızdan transfer olan oyuncularda oldu. Hem oyuncu kazandırmak hem de şampiyon olmak. Gerçekten güzel bir duygu Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun’’ dedi.


 


 


 

9 yorum:

bayram taşdemir dedi ki...

Emeği geçen herkese tşk ederiz aslında fazla değil ergün edepali sakıp gül ve topçular bu kadar

Tepeli dedi ki...

Güneştepe spor İst da sayılı takımlar arasında adını yer etti. Ama malesef iki insanın müçadelesine sahne oluyo ve büyük işlere imza atıyorlar. Bayram kardeşimiz umarım iletmesi gereken insanlara mesajımı iletir ve o insanlarda Başkana ve hocaya destek olurlar sonuc olarak bu kulüb semtimizin ismini taşıyor bizler o semt de büyüdük neden bu kulübü hep beraber daha iyi yerlere götürmüyoruz.
Şimdi Pazar Günü saat 12-00 da Türkiye elemesi var. 11-00 da hareket edileçek herkesi bu önemli maça bekliyoruz.

Zlatan dedi ki...

Çocuklar oynadığınız futbolla herkesin beğenisini topladıgınız müthişdiğiniz bundan sonrada Allah gönlünüzce versin

Berkan dedi ki...

Güneştepede şampiyonluk gelenek haline geldi

muzaffer dedi ki...

Tebrikler çocuklar allah yolunuzu Açık etsin.

kemal dedi ki...

tebrikler çocuklar Allah yolunuz açık etsin

Zlatan dedi ki...

İstanbul şampiyonasını da geçer inş Türkiye şampiyonasında iyi bir derece yaparsınız çocuklar

kralnet dedi ki...

helal olsun bee canlarımm benimmm
kim tutar sizii DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMM..
KRAL NET SİZİNLEE.. =)

Tepeli dedi ki...

Türkiye şampiyonası 1. tur Güneştepe spor - N.Gökalp i.ö.o
İst Gümüşhane - Sultanbeyli bld
Galiler final oynar. Haydi Güneştepemmmm yola devamm

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...