Salı, Haziran 11, 2013

12 gol Aliağaspor'a yetmedi

ürkiye Futbol Federasyonu tarafından resmi lig olarak oynatılan U11 mini minikler Futbol Şenliğinin Aliağa grubunda üç haftalık zorlu maratonun ardından Foça Belediyespor takımı Play Off’lara yükseldi. AliağaSpor, son maçında rakibini 12-0 mağlup etti ancak play off’a yükselemedi.


ALİAĞASPOR: 12  HELVACISPOR:0
U11 Miniminikler Futbol Şenliğinin Aliağa Grubunda play off öncesi son maçlarda heyecan doruktaydı. Aliağa Belediyesi TOKİ Spor Tesislerinde oynanan Günün ilk maçında AliağaSpor, HelvacıSpor ile karşılaştı.
İlk yarıyı 7 - 0 önde kapatan AliağaSporlu minikler ikinci yarıda da Helvacı’ya nefes aldırmadı. İkinci yarıda 5 gol daha kaydeden minikler maçı 12 - 0 lık farkla kapatarak play off için ikinci maçın sonucunu beklemeye başladı.


BERGAMA GENÇLERBİRLİĞİ:0  FOÇA BELEDİYESPOR:4
Günün ikinci karşılaşmasında Bergama Gençler Birliği ile Foça Belediyespor karşılaştı. Oyuna oldukça konsantre başlayan grubun iddialı takımlarından Foça golü erkenden bularak maçın kontrolünü ele aldı. Foça Belediyespor, İlk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu 2’şer golle rakibini 4-0 mağlup ederek Play Offlara yükseldi.
Bu skorun ardından AliağaSpor ise Grup 2. si olarak Play - Offlara veda etti.


PLAY OFFLAR 14 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR
Miniminikler Futbol Şenliği İzmir Grubu Play Off maçları 14 Haziran’da başlayacak. 16 grubun birincilerinden oluşan 16 takım ilk dörde kalabilmek için mücadele edecek. Play Offlarda ilk dörde giren takımlara kupa ve madalyalar verilecek.

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...