Salı, Nisan 02, 2013

Ödül yönetmeliği 5 Nisan'da geçiyor

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı uzun süredir üzerinde çalıştığı spor ödül yönetmeliği 1 Nisan Pazartesi günü mecliste gündeme alındı oylama sonunda 5 Nisan Cuma günü yeniden gündeme alınmak üzere Meclis konuyu ilgili Komisyona Havale ederek komisyondan gelecek rapora göre Oylama yapılacak. Amatör kulüpleri Ulusal ve uluslararası spor hizmet ve faaliyetlerinde üstün başarı gösteren sporcular ile bunların kulüpleri, teknik direktörleri ve Antrenörleri'ne, başarıda emeği geçen diğer kişilere ödül verilmesi ve amatör spor kulüplerine nakdi yardım yapılması planlanan konu Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın oluru ile Küçükçekmece Belediye meçlisine sunuldu.


 



Meclis konuyu ilgili Komisyona Havale ederek komisyondan gelecek rapora göre Oylama yapılacak. Amatör kulüpleri yakından ilgilendiren bu kararın geçmesiyle ilçedeki yaklaşık 50'nın üzerindeki spor kulüpleri nakit yardım alabilecek.


 


HABER: YILMAZ AKTEPE


Hiç yorum yok:

Kamiloba'da Koçak farkını ortaya koydu

İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup’ta Kamilobaspor son iki maçta dört puan alırken özellikle teknik direktör Orkun Koçak’ın hamleleri bu başarıd...