Pazartesi, Ekim 01, 2012

Büyük Kılıçlı, Çanakça’yı ‘7’ bitirdi

ÇANAKÇASPOR :0 BÜYÜK KILIÇLISPOR :7
İstanbul 1. Amatör Lig, 2.grupta 3. hafta maçında grubunda yenilgi almaksızın yoluna devam eden Büyük Kılıçlıspor zorlu geçmesini beklediği Çanakça maçından farklı galip ayrıldı. 

Çatalca Stadı’nda oynanan ve vasatı geçmeyen oyunda konuk ekip Kılıçlıspor doksan dakikaya yedi gol sığdırdı. Maçın daha 2. dakikasında Şevki Çanakça ceza alını içine girmek istediği sırada kaleci Mustafa tarafından düşürülünce Hakem tarafından penaltı kararı verdi. Kılıçlı kaçındığı penaltı atışını takım kaptanı Özcan ile gole çevirdi 0-1. 

Erken gelen golden sonra ev sahibi Çanakça etkili ataklar geliştirdiyse de hem Kılıçlı defansı hem de kaleci Murat yerinde müdahalelerle tehlikeleri önledi. Maçın 22. dakikasında Gurur durumu 0-2’ye getirdi. 

İlk yarıda başka gol olmadı ve maç 0-2 Kılıçlı lehine tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Kılıçlıspor 52. dakikada Şevki ile durumu 0-3’e taşıdı. 

Maçta diğer goller ise 82. dakikada Şevki, 83. dakikada Guru ve 88. dakikada ikinci yarı oyuna dahil olan Gökhan’dan geldi. Kılıçlı aldığı bu galibiyetle ligde yenilmezlik unvanını da korumuş oldu.

STAT: Çatalca
ÇANAKÇASPOR: Mustafa 5, Ömer 5, Yusuf 5, Yasin 5, Abdullah 5, Ferdi 5, Yunus 5, Fatih 5, Edoğan 5, Fatih 5, Murat 5
KILIÇLISPOR: Murat 8, Kerem 8, Şevki 8, Cem 8, Turgay 8, Özcan 8, Gurur 8, Fatih 8, Can 8, Serkan 8, Uğur 8
Skor: 0-7
GOLLER: 2’ Özcan, 22’, 83’ Gurur, 52’, 82’ Şevki, 88’ Gökhan Kılıçlı

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Atilla Özalp'ın şampiyonluk gururu

İstanbul Süper Amatör Lig'i şampiyon olarak tamamlayan İstiklalspor'da bu tarihi başarının sevinci yaşanıyor...