Pazartesi, Eylül 24, 2012

Yeldeğirmenispor'da hasret sona erdi

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup’ta Yeldeğirmenispor, sahasında Orhanlıspor’u 3-0 yenerek bu sezon ligdeki ilk galibiyetini aldı.
Yeldeğirmenispor bu sezon geçen senelerdeki oturmuş ve son 4 sezondur şampiyonluğa oynayan kadrosunu kaybetti. Yeni sezon öncesinde Süper Amatör takımlarına 7, 1. Amatör takımlarına ise 2 futbolcusu transfer olan ve 3 futbolcusu da askere giden Yeldeğirmeni’nde eski kadrodan sadece 7 oyuncusu kaldı. Yeni sezonda neredeyse sıfırdan takım yapmak zorunda kalan Yeldeğirmeni, tüm bu olumsuzluklara rağmen kadrosuna Beylerbeyi’nden kaleci Muhammed Gün, Öz Fatih’ten Tunahan Yazıcı, Selimiye’den Şadi Yazıcı, Mecidiyeköy’den Erdem Yerlitaş, Bağlarbaşı’ndan Serhat Canlı, Çamlıcaspor’dan Aydın Çakır, Alibeyköy’den Yalçın Kılıç, Şile Yıldız’dan Emre Pak, Öz Karacaahmet’ten Aykut Çetinkaya, Kınalıada’dan Serkan Günbatı ve son olarak da Kağıthanespor’dan Çağatay Özcan’ı renklerine kattı.

Kadronun kalitesini ve ileriki maçlarda ses getireceği sinyallerini Orhanlı maçında veren Yeldeğirmeni, Orhanlı maçına kalede Muhammed, geri dörtlüde Arda, Yalçın, Murat Aydın, orta sahada Zafer, Eyüp, Serhat, Tunahan, Erdem ileri uçta da Şadi ilk 11’yle başladı. İlk yarısı berabere biten karşılaşmanın golleri ikinci yarıda geldi. Bu devrenin başından itibaren daha istekli arzulu olan Yeldeğirmeni, futbolunun meyvelerini 50. dakikada Erdem Besler’in golüyle aldı. 65’te kardeşi Tunahan’ın güzel ortasına aynı güzellikle kafa ile cevap veren Şadi skoru 2-0 yaptı.  Maçın ilerleyen dakikalarında Orhanlı baskı kurmaya çalışırken Erdem Besler’le 80. dakikada bir gol daha bulan Yeldeğirmeni maçtan da 3-0’lık skorla galip ayrıldı ve galibiyet hasrretıne son verdı.

Haftaya Kavacıkspor'la
Necmi Erenoğlu ve yardımcısı Alper Akgün yönetimindeki Yeldeğirmeni çalışmalarını haftanın 3 günü Fikirtepe Tesisleri’nde sürdürmekte. Bordo-Beyazlılar ligin 4. haftasında deplasmanda Kavacıkspor ile karşılasacak. Maçtan sonra görüştüğümüz Yeldeğirmenispor Futbol Şube Sorumlusu Burak Tok, ”Kalitelı bir ekibiz ancak en büyük handikapımız sezonu geç açmamız ve yeniden bir takım kurmuş olmamız. Ancak biz futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Yeldeğirmeni’ni ilerleyen haftalarda inşallah hak ettiği yerlerde göreceğiz” dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeldeğirmeni takımı yıllardır Sal'a çıkmak adına direkten dönüyor,dilerim bu sezon çıkmayı başarırsınız.Başkandan hocasına futbolcularına kadar herkese başarılar diliyorum.
Tansu AÇABEY

BEŞİKTAŞ FORMA AŞKI dedi ki...

TEŞEKKÜRLER TANSU HOCAM, BİZLERDE FENERKÖYE BAŞARILAR DİLİYORUZ...

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...