Pazartesi, Eylül 24, 2012

Adalarspor liderliğini perçinledi

KAYNARCASPOR: 1 ADALARSPOR: 2
Zeki Ersoy yönetiminde Adalarspor galibiyet serisine devam ediyor. 1. Amatör Lig 14. Grup’ta mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Kaynarcaspor’u 2-1 mağlup etti.

İlk iki maçını kazanarak 6 puanla geçen haftayı lider kapatan Adalar Spor alınan bu galibiyetle puanını 9’a yükselterek liderliğini perçinledi.


Stat: Kaynarca
Adalarspor: İrfan Dilber, Onur Karapınar, Fatih Akpınar, Fırat Melez, A.Gökalp Erdoğan, Cemalcan Köselerden, Ercan Öztürk,İlyas Çelebi, Semih İnal, Doğan Tilov, Selcan Elkılıç (Hasancan Seferoğlu, Hilmi Karadeniz, Emre Edebali, Cemil Kıt, Furkan Beğ, Burak Çanak, Selçuk Aknarcı)
Kaynarcaspor: Bilgin Şimşek, Fırat Yolcu, Abdullah Dinç, Mehmet Akdoğmuş, G.Jokan Jusfoski, Ömer Taştemir, Mustafa Başkaya, Ali Şenol, Serdar Ağaoğlu, Abdullah Dinç, Erkan Bozkurt, Selçuk Bayrak (Doğan Nalbant, Korhan Yıldız, Burak Toprak, Gökhan Beler, Erkam Güleç, Yıldıray Fidan, Fatih Öztürk)


Kaynak: Adalar Spor Kulübü

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Adalar Spor iyi başladı. Çok da iyi bir antrenörle çalışıyorlar. Biraz toplama takım olmanın sıkıntıları var ama bu dönemi de kayıpsız geçtiler. 1-2 hafta sonra takımları tam oturur. Bence önleri çok açık.


Adsız dedi ki...

Kaynarca spor yönetimi yanlış hamleler sonunda takımı bu hale getirdi.Şimdi muhtemelen bir kaç transfer yapmaya çalışacaklar.Kimse gücenmesin ama bu yönetimin istifa etme zamanı geldi...

2023-24 Türkiye U15 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U15 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları tamamlandı. İşte tüm sonuçlar...