Pazartesi, Eylül 17, 2012

Bakırköy Belediyesi'nden kulüplere malzeme yardımı

Bakırköy Belediyesi, her yıl olduğu için bu yıl da ilçedeki 14 spor kulübüne, Belediye Stadı’nda düzenlenen bir törenle malzeme yardımı yaptı.

Malzeme yardım törenine Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Bakırköy CHP İlçe Başkanı ve İASKF Eski Başkanı Sait Yücel, İASKF Eski Başkanı Hüdaverdi Talay, Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İsmail Mamati, Bakırköy Belediye Stadı Tesis Sorumlusu İsmail Öngün, ilçedeki spor kulüplerinin başkan ve teknik direktörleriyle futbolcular katıldı.


'Erzen varken sırtımız yere gelmez'
Törenle bir konuşma yapan Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İsmail Mamati, Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e amatör spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, “Sayın Erzen başkan olduğu sürece sırtımız yere gelmez” dedi.


Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de sporculara seslenerek, “Bu güzel tesislerin tadını çıkarın, bol bol spor yapın. Bakırköy Belediyesi olarak amatör spora hep destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Konuşmaların ardından içinde forma, şort, tozluk, top, antrenman yeleği, eşofman, yağmurluk, kaban, ecza çantası gibi malzemelerin olduğu koliler kulüplere dağıtıldı. Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, ilçenin Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcisi İncirlispor’un malzemelerini takdim etti.


Mamati'den Erzen'e plaket
Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İsmail Mamati, Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e ilçedeki amatör spora yaptığı katkılardan dolayı bir plaket sundu.









HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Ataşehir Arenaspor 9'da 9 kusursuz

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor sahasında Küçükyalı Örnekspor'u 4-0 yenerek 9. maçını da kazandı.