Pazartesi, Eylül 17, 2012

Avcılar Belediyespor’un kötü gidişatı sürüyor

AVCILAR BELEDİYESPOR :1 ÇAMLICASPOR :3
İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup’ta, geçtiğimiz hafta sahasında CFS Bağcılar’a mağlup olan Avcılar Belediyespor, cezası nedeniyle Albayrak’ta oynadığı Ligdeki ikinci maçında Çamlıcaspor’a 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Üsküdar ekibinin golleri Yasin Mert (2) ve Burak Rabu'dan gelirken, Avcılar Belediyespor'un tek golü oyuna sonradan giren Cahit'den geldi.
 

Albayrak suni çim sahada oynanan karşılaşma oldukça hızlı başladı ve henüz 4. dakikada Çamlıcaspor gole çok yaklaştı. Çamlıcasporlu Lokman güzel hareketlerle ceza alanına girdi, kaleci Serhat’ı da geçti ve boş kaleye topu göndermek üzereyken yerde kaldı. 40 derece ateşle maç yöneten ve maçın tamamında mükemmel bir yönetim sergileyen Hakem Yücel Yılmaz bu pozisyonda Avcılar Belediyespor kalecisi Serhat’ın rakibine müdahalesini maalesef göremedi ve Çamlıcasporlu Lokman’a kendisini aldatmaya yönelik hareket nedeni ile sarı kartı göstererek oyunu Çamlıcaspor aleyhine bir endirekt vuruş ile başlattı.

15. dakikada Çamlıcaspor Yasin Mert’in güzel golü ile 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlı ekibin kaptanı Burak Rabu 10 dakika sonra farkı ikiye çıkarttı ve ilk 45 dakika Çamlıcaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye Avcılar Belediyespor oyuncu değişiklikleri ile başladı. Burak Kanar ve Alihan oyundan alınırken Cahit ve Kaan oyunda dahil oldular.
 
56. dakikada konuk ekip Çamlıcaspor, günün başarılı oyuncularından Yasin Mert’in golü ile skoru 3-0’a getirdi.
 
Cahit, Avcılar Belediyespor adına farkı ikiye indirsede takımlar kalan dakikalarda başka gol bulamayınca müsabakayı konuk ekip Çamlıcaspor 3-1 kazanarak puanını 4 yaptı. Avcılar Belediyespor ise henüz puan ile tanışamadı.
 
Maçtan sonra Avcılar Belediyespor’lu futbolcuların moralsizliği yüzlerin okunuyordu. Başta kaptan Sevdet olmak üzere tüm sarı-siyahlı futbolcular maç sonunda oldukça üzgün göründüler.

Oldukça genç bir kadro ile mücadele veren Avcılar Belediyespor’lu futbolculara kendi taraftarları maç sonunda alkışlarla moral vermeye çalıştılar.

 
Avcılar Belediyespor gelecek hafta Kuştepespor’a konuk olurken, Çamlıcaspor ise sahasında İdealtepespor ile karşılaşacak.

 
STAT: Albayrak Suni Çim
HAKEMLER: Yücel Yılmaz, Ersin Timur, E. And Songörs
SAHA KOMİSERİ: Bilgin Özen
AVCILAR BELEDİYESPOR: Serhat, Burak Kanar (Cahit), Umut, Cüneyt, Burak Yeşilyurt, Onur, Serkan (Savaş), Alihan (Kaan), Mehmet, Sevdet, Emre
TEKNİK DİREKTÖR: Erkan Bulut
ÇAMLICASPOR: Ferit, Fırat, Faruk, Adem, Cihan, Berk, Lokman, Ahmet Can (Baran), İlker Yasin (Rıdvan), Yasin Mert (Ömer), Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Yurtsever
SARI KARTLAR: Onur, Mehmet Erim / Lokman, Fırat, Ahmet Can
GOLLER: Cahit / Yasin Mert (2), Burak Rabu


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Dikilitaşspor 7 sezon sonra BAL'da

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Dikilitaşspor, Taçspor'u uzatmalarda 2-1 yendi ve gelecek sezon BAL'da mücadele etmeye hak kazandı.