Çarşamba, Ağustos 01, 2012

Serbay Zonguldakspor'a imzayı attı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor, transferde çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-Lacivertli ekip 2007-2008 Sezonu’nda da Kırımızı-Lacivertli formayı giyen Güven Güneri’den sonra dün bir futbolcu ile daha anlaştı. Ligde şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Zonguldakspor,  geçen sezon  Zeytinburnuspor’da forma giyen 1990 Ereğli doğumlu Serbay Aydın ile  kesin olarak anlaşmaya vardı.
Bir süredir görüşülen Serbay Aydın’la dün Kulüp Başkanı M. Salih Demir ile son bir görüşme yaptıktan sonra anlaşmaya varıldı. Zonguldakspor forması giyerek Kulüp Başkanı M. Salih Demir ile el sıkışan Serbay  resmen Zonguldaksporlu oldu.
Zonguldakspor’un gerekli gördüğü takdirde her an transfer yapabileceğini belirten Kulüp Başkanı M. Salih Demir, duygularını şöyle dile getirdi: “Bu sene Profesyonel Lig’e çıkmayı çok istiyoruz.Daha önce de söylediğim gibi Zonguldakspor için transfer bitmez, gerekli gördüğümüz takdirde her an transfer yapabiliriz. Bildiğiniz gibi geçmişte takımımızda  oynayan en son 1. Lig takımlarında Karabükspor’da oynayan Güven’in işini bitirdik. Güven’den sonra bir süredir görüştüğümüz Zonguldak çocuğu olan Serbay Aydın’ı da renklerimize kattık. Serbay genç yetenek. İyi bir oyuncu. İyi bir ailenin evladı. İnşallah Zonguldakspor için hayırlısı olur. Ayın 4’ünde kamp var. Hocamız gerekli gördüğü takdirde,  birkaç mevkie transfer yapabiliriz. Amacımız bu sene hedefimize ulaşmaktır.”
Bir Zonguldak çocuğu olarak memleketinin takımında forma giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Serbay Aydın ise duygularını şöyle dile getirdi; “Küçüklüğümden beri hayalini kurduğum takıma geldiğim için çok mutluyum. Her Zonguldak çocuğu gibi ben de  bir gün Zonguldakspor forması giymeyi çok istiyordum. Kısmet bugüne imiş. Bana güvenip transfer edenlere çok teşekkür ediyorum. Memleketimin, doğduğum ve ailemin  yaşadığı ilin takımının başarısı için elimden geleni yapacağım.”

HABER-FOTOĞRAF: ERCAN AYGÜN
KAYNAK: www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

Cinel: Şimdiki hedefimiz 2. Lig

Beykoz İlçesini 2024-25 Sezonunda TFF 3.Liginde temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Kulüp Başkanı Ali Cinel İlçe Yerel Medya temsil...