Cuma, Temmuz 06, 2012

Başıbüyükspor hedef büyülttü

15 Temmuz'da yeni sezonu açacak olan Başıbüyükspor, Maltepe'de spora yeni bir anlayış getiriyor. Kulüp tesislerinde yapılan kahvaltılı basın toplantısında kulüp yönetimi yeni hedeflerini açıkladı. Yeditepe Üniversitesi Spor Bölümü görevlilerinin de katıldığı toplantıda gelecek sezon büyük bir işbirliğinin bilgisi verildi. Başıbüyükspor'un ileriki dönemde amerikan futbolunda da faaliyet gösterebileceği ifade edildi.

Kulüpten yapılan bildiride şu ifadeler kullanıldı:
"Başıbüyükspor Kulübü olarak 15 Temmuz 2012 Pazar günü saat 17.30'da 2012-2013 futbol sezonunu açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.
Başkanımız Sayın Adem Karataş, ikinci başkanımız Sayın Adem Kaya öncülüğünde oluşturulan yeni yönetim Maltepe'de spora ve spor kulübü kavramına yeni bir anlayış getirmek adına göreve başlamıştır. 2012 yılının ocak ayında görevi devralan yönetimimiz bu anlayışın organizasyonunu oluşturmak, planlamak ve geliştirmek adına Sayın Ahmet Göktaş’ı genel koordinatörlük görevine getirmiştir.
Maltepe ilçemizde gerek sportif gerek sosyal çalışmaları  ile her kesimin taktirini kazanan Sayın Ahmet Göktaş, teknik kadrosu ile birlikte Başıbüyükspor kulübünde temmuz ayına kadar geçen sürede kabul gören çalışmalara imza atmıştır.
Kulüp içi kurumsal işleyin başlangıç seviyesi, kulüp ve semt arasında ki bağların kuvvetlenmesi, alt yapı  sporcularının sosyal birey olma çalışmaları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası, Etkin ve işlevsel futbol okulu anlayışı, Yeditepe Üniversitesi kurumsal birliktelik organizasyonu Temmuz ayına kadar yapılan çalışmalardır.
Kulüp olarak kurumlar arası diyalogları  önemsiyor, bu noktada Yeditepe Üniversitesi ile olan kurumsal birlikteliğimize değer veriyoruz. Başta Başıbüyük semtinde yaşayan ailelerimiz olmak üzere Maltepe ilçesindeki ailelerimize yönelik yapacağımız sosyal ve sportif çalışmalar değerli ilçe sakinlerimiz tarafından taktir görecektir buna inanıyoruz."


Amerikan futbolu takımı geliyor
Yeditepe üniversitesi Amerikan futbol takımı baş antrenörü Efe Kırmızıer, Milli Takım Başantrenörü Oktay Çavuş, Antrenör Mert Yoncacılar yaptıkları ortak açıklamada, "Üniversite olarak Başıbüyükspor Kulübü ile yeni bir protokol imzalamak için çalışıyoruz. Amacımız  sporun yanı sıra her türlü sosyal etkinliklerde birlikte hareket etmek. Başıbüyükspor Kulübü'nün yanı sıra Başıbüyük'te yaşayan tüm insanları imkanlarımız dahilinde her konuda eğitim desteği vermek istiyoruz. Biz herkesin bilinçli spor yapmasını, ailelerin ve gençlerin  spora bakışını olumlu yönde değiştirmek istiyoruz. Bizim Amerikan futbolu takımlarımız var bunun gelişmesi için çalışmalarımız da devam ediyor. Her bireyin yapabileceği bu spor dalı içinde çalışmalar yapacağız. Önümüzdeki süreçte Üniversite olarak Başıbüyük’e kapalı spor salonu yapma projemizde var. Külüp yönetimiyle olumlu görüşmelerimiz devam ediyor ve bunu süreç içinde daha da ileri götürerek Maltepe’nin çehresini değiştirecek çalışmalar yapmak ve Başıbüyükspor’un da buna öncülük yapmasını istiyoruz" dediler.


Kaynak: www.anadolugazetesi.com.tr

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.