Salı, Haziran 26, 2012

Beykoz Köyler Arası Turnuvada 6. hafta gollü geçti!

Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin, Riva Köyünde düzenlediği “Beykoz Köyler Arası Futbol Dostluk Turnuvası” 5. Haftasında oynanan ve 2 müsabakanın yarım kalması ile ilgili olarak, Turnuva Tertip Komitesinin cezaları belli oldu. Komite, 1 maçın hükmen olarak ilan ederken, 5 futbolcu çeşitli cezalara çarptırıldı. Turnuvada 6. haftada ise toplam 32 gol atılırken, bir takım sahaya çıkmazken, bir maça ise yine “yabancı futbolcu” itirazları yapıldı.


Turnuva Tertip Komitesi tarafından alınan kararlarda, 1 maç hükmen olarak ilan edilirken, Alibahadır Köyü takımından 3 futbolcuya 5'er maç müsabakadan men, cezası verilmiştir. Kaynarca Köyü takımından da 1 futbolcu turnuvadan ihraç edilmiştir. Mahmut Şevket Paşa Köyü takımından da 1 futbolcuya da 2 müsabakadan men cezası verilmiştir.

Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Asım Özdemir olaylı 2 maçın Hakem ve Gözlemci raporları neticesinde verilen cezalara ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

Poyrazköy-Öğümce Köyü: 7-3 Öğümce galibiyeti ile neticelendikten sonra Poyrazköyspor Yönetimi tarafından Öğümce Köyü Takımında turnuva öncesi verilen futbolcu listesinde adı bulunmadığı ve köy dışından takıma dahil edilip oynama hakkı kazanan yabancı oyuncu sayısının da ihlal edildiği iddiaları incelenmiş olup Öğümce Köyü takımının bahsedilen konuda turnuvaya aykırı bir tercih de bulunduğu için karşılaşma 3-0 Poyrazköy adına tescillenmiştir.

Kaynarca Köyü-Alibahadır Köyü: müsabakasında yaşanan olaylar neticesinde Hakem ve Gözlemci raporları neticesinde Alibahadır Köyü takımından 3 futbolcuya 5'er maç müsabakadan men cezası verilmiştir. Kaynarca Köyü takımından da 1 futbolcu yaşanan olaylara karıştığı ve Fair-Play ruhuna aykırı bir görüntüye sebebiyet verdiği için turnuvadan ihraç edilmiştir. Müsabaka tamamlandığı gibi 3-2 Kaynarca Köyü galibiyeti ile tescillenmiştir.

Mahmut Şevket Paşa Köyü-Göllü Köyü: Bu müsabakada yaşanan olaylara ait hakem raporu doğrultusunda Mahmut Şevket Paşa Köyü takımının centilmenlik dışı hareketleri ve Hakeme saldırma çabaları sebebi ile Sercan Metin'e 2 müsabakadan men cezası verilmiştir. Müsabaka Göllü Köyü adına 1-0 galibiyet olarak tescillenmiştir.

Ali Bahadır Köyü sahaya çıkmadı!
Geçen hafta 3 futbolcusu 5'er maç ceza alan Ali Bahadır Köyü, Pazar günü Örnekköy ile oynaması gereken müsabakaya çıkmayarak, hükmen mağlup oldu.

Yine itirazlar var!
Turnuvada 6. hafta maçları genelse sorunsuz bitse de, Mahmut Şevket Paşa Köyü’nün büyük favori olduğu Görele Köyü maçında, Uğur Türker ve Burak Kırıkçı iki önemli futbolcusunun oynamadığı maçta, Görele Köyü’ne 2-1 kaybetmesi haftanın sürprizi oldu. Bu maç öncesinde Mahmut Şevket Paşa Köyü takımının, Görele Köyü takımında liste harici futbolcu bulunduğu yönünde dilekçe verdiği ve Turnuva Tertip Komitesinin bu itirazı değerlendireceği öğrenildi.

İshaklı’dan müthiş geri dönüş
Turnuvada Pazar gününün son maçı ise izleyenlere oldukça keyifli anlar yaşattı. Müsabakanın ilk 15 dakikasında 3-0 geriye düşen bordo-mavililer, yedikleri 3 golden sonra müthiş bir geriş dönüş yaptılar ve müsabakayı 5-3 kazandılar. Bu maçta zaman, zaman sinirler gerilse de maç sonu dostluk görüntüleri vardı.




Turnuvada Öğümce Köyü adına mücadele eden ve turnuvanın en centilmen oyuncularından birisi olan Özcan, oğlu ile birlikte Köyünün takımı adına mücadele ediyor.


Turnuvada 6. hafta maç sonuçları:
Cumhuriyet Köyü A- Mahmut Şevket Paşa Köyü B: 1-2
Beykoz Belediyesi-Kaynarca Köyü: 5-0
Zerzavatçı Köyü-Göllü Köyü: 1-3
Alibahadır Köyü-Örnekköy: 0-3 (hükmen)
Akbaba Köyü-Riva Köyü: 2-2
Cumhuriyet Köyü B-Bozhane Köyü: 0-5
Mahmut Şevket Paşa Köyü A-Görele Köyü : 1-2
Öğümce Köyü-İshaklı Köyü: 3-5


HABER: TALİP ERCAN / BURAK KURTULUŞ
FOTOĞRAFLAR: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...