Cuma, Mart 02, 2012

Çorum Belediyespor’da, Sorgun maçı hazırlıkları sürüyor

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grupta mücadele eden Çorum Belediyespor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Sorgun Belediyespor maçının hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Belediyespor Futbol Takımı Koordinatörü Hayrettin Gümüşdağ, yönetiminde Doğan Halı Sahasında hazırlıklarını sürdüren Belediyespor, iki aşamalı yaptığı antrenmanda ilk aşamasında şut ve yanlardan ortaya kesilen toplarda kafa ile gol çalışması yaptırdı. Daha sonra ise yaptığı çift kale maçta Sorgun Belediyespor maçının provasını yaptı. Sorgun maçında mutlak galibiyet isteyen Hayrettin Gümüşdağ’ın tempolu antrenmanında futbolcuların antrenmanda istekli ve neşeli tavırları teknik heyeti mutlu etti. Ligin ilk yarısında oynadıkları 11 maçtan sadece birinde yenilgi aldıklarını, ikinci yarıda ise oynadıkları tüm maçları kazanarak ligdeki çıkışlarını sürdürdüklerini ifade eden Gümüşdağ, aynı zamanda rakiplerinin maçlarını da yakından takip ettiklerini belirtti.
Sorgun Belediyespor karşısına önce puan almak için çıkacaklarını söyleyen Belediyespor Futbol Takımı Koordinatörü Hayrettin Gümüşdağ, ''Takım olarak ligin ilk yarısında olduğu gibi, ikinci yarısında da iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Hafta sonu oynayacağımız, Sorgun Belediyespor maçı hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah bu maçı da kazanarak hedeflediğimiz şekilde yolumuza devam edeceğiz'' dedi. Takımın moral ve motivasyon açısından Sorgun Belediyespor maçına hazır olduğunu anlatan Gümüşdağ, “Takımımız maça hazır, tek düşüncemiz havaların iyi gitmesi ve sahanın futbol oynanabilir olmasıdır. Hedefimiz puan kaybetmeden ligi tamamlamaktır” diye konuştu.
Doğan Halı Sahada maç hazırlıklarını sürdüren Çorum Belediyespor’un antrenmanını Kulüp ikinci Başkanı Mustafa Ercan ile Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Tatar’da izledi.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA CANTEKİN

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...