Perşembe, Aralık 01, 2011

Düzcespor’da kaptan Arda kadro dışı

Düzcespor Yönetim Kurulu disiplinsiz davranışları nedeniyle Düzcespor takım kaptanı Arda Gençdoğan’ı süresiz kadro dışı bıraktı. Bu sezon kendisinden beklenen futbolu sergileyemeyen tecrübeli futbolcu büyük olasılıkla ara transferde başka kulübe gidecek.


Futbolculara ceza
Düzcespor yönetim kurulunun disiplinsizliğe taviz vermeyeceğini söyleyen Düzcespor Basın Sözcüsü Orhan Aydın, Yönetim Kurulunun hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Düzcespor yönetimi olarak disiplinsiz davranışları nedeniyle kaptan Arda’yı süresiz kadro dışı bıraktık. Yine kötü futbolları nedeniyle bütün futbolculara 1.000. TL ceza verdik. Hedefimiz kalan maçlarımızı kazanmak ve sezon sonunda şampiyon olmak. Lider olmamıza rağmen şimdiden önlemimizi alıyoruz. Hiçbir futbolcuya taviz verilmeyecek, hiç kimse kendini bulunmak sanmasın. Ara transferde ne gerekiyorsa yapacağız. Futbolcularımız kalan 3 maçlarını kazanırsa Yönetim Kurulu olarak verdiğimiz cezayı tekrar değerlendirebiliriz. İhtiyaca göre transfer yapacağız” dedi.


Kaynak: http://www.duzcedamla.com

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...