Perşembe, Eylül 01, 2011

Geremi ile Süper Amatör Lig'e bakış


Yazarımız 'Geremi' İstanbul Süper Amatör Lig kura çekimi sonrası oluşan grubu kendince yorumladı. Yazı için buyrun...

Yazımın başında tüm takımlardan özür dilediğimi belirtmeni isterim, kimseyi kırmak ve üzmek için yazmıyorum sadece bildiklerimi ve düşündüklerimi sizinle paylaşmak istedim.

1.GrupSüper Amatör Küme'nin bu seneki iddaalı takımlarından Halide Edip Adıvarspor (HEASK), bu grubu lider bitirecektir. HEASK'ı zirve yarışında zorlayacak tek takımın Levent olduğunu düşünüyorum. Üçüncülük için ise kıyasıya bir mücadele olacaktır. Bostancı, Galata, Erok ve İstiklal 3. olabilmek için mücadele edecek takımlar. Kümede kalma mücadelesi de en az zirve mücadelesi kadar nefes kesici olacak. Terazidere, Yahya Kemal İ.Y,  İstanbul Gümüşhane ve Selvi küme düşmeye aday olarak düşündüğüm takımlar.

2.GrupDenk kuvvetlere sahip takımları bir araya getiren bir grupla karşı karşıyayız. Arnavutköy Belediyespor, İstanbul Sinopspor, Yıldırım Bosnaspor, Yeşil Esenyurt, CFS Bağcılar ve Alibeyköy ilk iki için yarışır. Düşme hattında ise bir çok takımın mücadele edeceğini düşünüyorum.

3.GrupDikilitaş bu grubun ağır basan ekibi. Bağcılar, İncirli, Çeliktepe, Hasköy ve Anadolu Hisarı zirveyi zorlayacak diğer takımlar. Mecidiyeköy Tayfun, Zeytinburnu Yıldız, İMES, Muradiye ve Batıköy alt sıralardan kurtulma mücadelesi vereceklerdir.

4.GrupVefa bu sene işini şansa bırakmayacak. Eğer bu gruptan da Play-Off'a çıkamazlarsa söyleyecek bir sözüm olmaz. Kuştepespor, Kartal Belediyespor, Kocasinanspor, Zara Ekinlispor ve Gazi Mahallesi SK ikinci ve üçüncü sıranın adayları olacaktır. Diğer tüm takımlar küme düşmemek için mücadele edeceklerdir.

5.GrupÇatalcaspor bu grubun sürdirek favorisi. Bağlarbaşı, Çengelköy, Reşitpaşa ve Kazıım Karabekir zirvenin ortakları olarak mücadele edecekler. Ortaçeşme ve Alibeyköy Parseller küme düşecekler arasında en güçlü adaylar.

6.Grupİşte herkesin konuştuğu efsane grup. Hazırlık maçlarında 2 ve 3. lig takımlarına kafa tutan, şüphesiz şuan Süper Amatör'ün en kuvvetli takımı olan Tuzla bu grubun liderlik için en büyük favorisi. Selimiye, Albayrak, Paşabahçe, Çekmeköy ve Çıksalın grubun öne çıkan diğer ekipleri. Gümüşsuyu, İstanbul Bayburt, Vardar, Rami ve Haliç ligin son haftasına kadar kümede kalma mücadelesi vereceklerdir.

YAZI: GEREMİ

Hiç yorum yok:

Feneryoluspor rövanşı vermedi

 İstanbul U17B Ligi 29. Grup'ta Feneryoluspor deplasmanda Öz Ataşehirspor'u 1-0 mağlup etti.