Çarşamba, Ağustos 17, 2011

Tepecikspor'da durmak yasak!


Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Tepecikspor’un Kocaeli Kartepe kampı, günde çift idmanla devam ediyor. Sabah saat 06.30’da ilk idmanını yapan ve istirahatın ardından 11.00’da ikinci idmana çıkan yeşil-beyazlılar, üçüncü idmanını da 18.00'de gerçekleştiriyor.

Kartepe’nin sahalarındaki bozukluğun çalışmayı engellemediğini söyleyen teknik direktör Armağan Turhan’ın oyuncularının lige hazır olması için büyük bir mücadele örneği sergilediği gözlendi. Üç idman yapmalarına rağmen yorgunluklarından şikâyetçi olmayan oyuncular, takımda büyük bir rekabetin yaşandığını kadroya girebilme adına ellerinden geleni fazla fazla yapma gayreti içerisinde olduklarını söylediler. Bu sezon formanın aslanın ağzında olduğunun farkında olan oyuncular, yapılan idmanların kıran kırana geçmesini sağlıyorlar.

Yapılan transferlerin içerisinde de büyük bir rekabetin yaşanacağını söyleyen yöneticiler, hak edenin formayı giyeceğini söylediler. 2. ligin bu sezon çok zorlu geçeceğini söyleyen Teknik Direktör Armağan Turhan, kendilerine biraz sabır gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Kısa sürede çok iyi duruma geleceklerini söyleyen Turhan, çalışmaların büyük bir ciddiyetle devam ettiğini, birkaç gün daha çift idman yaparak hazırlıkların devam edeceğini söyledi. Takıma yeni katılan isimlerin da uyum süreçlerini atlattığını söyleyen Turhan, Tepecikspor’un ligde iyi neticeler alacak bir takım olacağını bunu ligde herkese göstereceklerini söyledi. 

Eyüboğlu ve Terzi takımdan umutluTepecikspor’un kamp yaptığı Kartepe’ye giden ve çalışmaları yakından takip eden Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu ile Genel Kaptan İsmail Terzi, takımın çalışmalarından memnun kaldıklarını söylediler. Yeni sezon öncesi yapılan çalışmaların kendilerini umutlandırdığını belirten Eyüboğlu ve Terzi, Tepecikspor’un kamp sonrası çok iyi bir takım olacağını ifade etti. Günde üç idman yaparak lige hazırlanan takımlarının disiplinli bir şekilde çalıştığını söyleyen Eyüboğlu ile Terzi, Kartepe kampının çok iyi ortamda geçtiğini, bu çalışmaların sonunda kazananın futbolcular olacağını belirtti. Teknik Direktör Armağan Turhan ve ekibine de sonuna kadar destek verdiklerini söyleyen Eyüboğlu ile Terzi, yeni sezondan umutlu olduklarını dile getirdiler.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.