Cuma, Temmuz 15, 2011

Sultangazi'ye tecrübeli golcü

Bölgesel Amatör Küme'nin yeni ekiplerinden Sultangazispor, lige iddalı girmek için transfer de titizlıkle çaba sarfederken, son olarak Bank Asya liginde oynamış tecrübeli oyuncu Abdi Karataş ile anlaştı.

Yeni sezona 3.Lige yükselmeyi hedef seçen Sultangazispor bir çok takımın peşinden koştuğu Bank Asya, 2. Lig ve 3. Lig deneyimli futbolcu 1982 doğumlu Abdi Karataş'ı renklerine bağlamayı başardı. Tecrübeli futbolcu 8 kez Bank Asya ,8 kez 2.Lig ve 156 kez 3. ligte  Profesyonel Ligler'de oynama başarısını gösterdi.

Çorumspor ,Çanakkale Dardanelspor, Muğlaspor, Gümüşhanespor, Mustafa Kemal Paşa, Batman Petrol, Bafraspor, Diyarbakır Kayapınar ve son olarak ta Çekmeköyspor'da forma giyen tecrübeli santrafor, hedefinin bu sezon ligin en çok gol atan oyuncusu olmak istediğini söyleyerek  iddaalı bir görüş belirtti.

Abdi Karataşı'n imza töreninde Sultangazi Spor Başkanı Sayın Nevzat Yılmaz,Genel Kaptan Eyüp Göl ve yönetici Sezgin Altundağ,takımın teknik patronları Alaattin Çepeloğlu ve Erdoğan Eryılmaz'da hazır bulundu.

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA 

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.