Çarşamba, Şubat 16, 2011

Hasköyspor altılıyı tutturdu


HASKÖYSPOR: 6 İSTANBUL BAYBURTSPOR: 0 (U19)
İstanbul U19 Ligi’nde grubunda ikinci olan Hasköyspor, Sütlüce Stadı’nda karşılaştığı grup sonuncusu İstanbul Bayburtspor’u 6-0 mağlup etti.

İlk dakikadan itibaren Hasköysporlu gençler oyuna hakim olmaya çalıştılar ve maç sonuna kadar bu üstünlüklerini de sürdürdüler. Turuncu-Beyazlılar sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltmaya başladı ve dakikalar 12’yi gösterdiğinde (10) numaralı Oğulcan'ın şık golüyle 1-0 öne geçti.


Turuncu-Beyazlılar rakiplerinin sert oyununa rağmen oyundan yılmadılar ve dakika 25'i gösterirken sahneye (7) numaralı Mahmut çıktı, durumu 2-0’a getirdi. Geçen hafta olduğu gibi defans yine güvenilir orta saha akınları yönlendiriyor ileri uçtakiler de rakip defansı yıpratarak farkı arttırmaya çalışıyorlardı. Aradan 1 dakika geçmişti ki (10) Oğulcan bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 3-0 yapan golü attı.

Daha santra yeni yapılmıştı ki İstanbul Bayburtspor bir penaltı kazandı ancak (9) numaralı futbolcu topu direğe nişanladı. Devre 3-0 Hasköyspor’un lehine kapandı.

İkinci yarıya Hasköyspor Abdullah-Adil, Mustafa-Burak değişiklikleriyle başladı. 63. dakikada, oyuna sonradan giren Burak güzel bir plaseyle golü buldu, durum 4-0 oldu. 67’de bu kez Hasköyspor bir penaltı kazandı ve (6) Menal durumu 5-0 yaptı.

Bu golle Beyoğlu temsilcisi iyice rahatlarken 71’de Mahmut-Serhat değişikliği geldi. Bir dakika sonra da sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta (6) numaralı Menal öyle düzgün vurdu ki top ağlara gitti, maçın da skorunu belirleyen golü attı.

HABER-FOTOĞRAF: YUSUF ŞENER

Hiç yorum yok:

Çağlayan Gençlerbirliği moral buldu

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta Çağlayan Gençlerbirliği deplasmanda Hasköyspor'u 5-0 mağlup etti.