Cumartesi, Ocak 01, 2011

Düzcespor’da transfer

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta mücadele eden Düzcespor yönetimi takımı şampiyon yapmaya kararlı görünüyor. Teknik kadro değişikliğinin ardından 4 maçı peş peşe kazanan kırmızı lacivertliler zirveye ortak oldu.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Düzcespor transfer komitesinin  teknik kadronun isteği doğrultusunda ara transfer görüşmelerine başladığını söyleyen genel kaptan Selahattin Kudu kamuoyunda hemen hemen hergün bir futbolcunun Düzcespor’u mal edildiğini belirterek” Bizlerde inanamıyoruz. Görüşmediğimiz, gündemimizde hiç olmayan futbolcuların Düzcespor’la anlaştığı yönünde dedikodulardan geçilmiyor. Yönetim olarak mecbururen bu konuda taraftarımızı bilgilendirmek zorunda kalıyoruz.
Transfer komitesi olarak geçtiğimiz sezon Düzcespor forması giyen Serdar Ertemçöz ve ve Emrah Pazar ile en küçük bir görüşmemiz olmadı ve bu isimler gündemimizde yok. Şimdi tek hedefimiz hafta sonunda oynanacak olan Ümraniyespor maçını kazanmak. Bu maçı kazanıp ilk yarıyı lider olarak bitirmek istiyoruz. Transfer bu maçın ardından gündemimizde ilk sırayı alacak”dedi.

BÜLENT ÇAKMAK ÇOK İSTEDİ,

Eski futbolcusu Bülent Çakmak’la bir görüşme yaptıklarını doğrulayan Düzcespor Genel Kaptanı Selahattin Kudu bu oyuncunun istediği rakamı vermelerinin mümkün olmadığını belirterek”Bülent Çakmak bizi tanıyan, Düzce’nin bir evladı. Kendisiyle görüşmede bulunduk ve bizden yarım sezon için astronomik bir rakam istedi. Bu rakamı vermemiz mümkün değil. Kendisine bizim verebileceğimiz ücreti söyledik . Kabul ederse kendisini kadromuza dahil edeceğiz”dedi.


ŞİNASİ VE POLAT KESİN YOK,

Teknik kadronun isteği doğrultusunda takımdan gönderilen Şinasi Ev ve Niyazı Polat Çakmakçı’nın takımdan kesin olarak ayrıldığını söyleyen Düzcespor Genel Kaptanı Selahattin Kudu Polat’ın sözleşmesinin fesh edildiğini, Şinasi’nin kendisine takım aradığını belirtti.


Kaynak : Düzce Damla Gazetesi

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.