Cumartesi, Kasım 27, 2010

Serdivan Hendek Atladı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta ligin 8.haftasında Serdivan'nın konuğu Hendek Gençlikspor oldu.Serdivan bu zorlu maçta Hakan Dönmez'in attığı tek golle 1-0 galip ayrılarak 17 puanla lider Ümraniye'nin hemen ardından 2.sıradaya yükseldi.
3 Kırmızı karttın çıktığı maçta hakem Hakan Tezcan Serdivan teknik sorumlusu Reşat Salpatı dışarı gönderdi.

İstanbul Bölgesin'den Hakan Tezcan'nin ve yardımcılıkları ise Tekirdağ Bölgesi hakemleri Yusuf Kaya ve Okan Dereli yönettiği müsabakada Serdivan maça hızlı başlayan taraf oldu. Maçın 9.dakıkasında Hakan Dönmez'in attığı golle Serdivan 1-0 öne geçti.
Maçın 30.dakıkasında Serdivan'da Ayhan ikinci sarı kartı görüp kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın 52.Dakıkasında ise Hendek Gençlikspor'da Erkan ve maçın 90 dakıkasında ise Gökhan kırmızı-kartla oyun dışında kaldılar. Maçın sonunda 1-0 skorla sahadan galip ayrılan taraf Serdivan oldu.




Saha: Serdivan
Hakemler: Hakan Tezcan***Yusuf Kaya***Okan Dereli***
Serdivan: 1-Semih*** 2-Hakan Dönmez*** 3-Ayhan* 4-Enes*** 5-Fatih***6-Gökhan***7- Hakan Yılmaz ***8-Özgür**9-Samet **(Uğur*) 10-Orkun***11-Osman**(Emre**)
Teknik Sorumlu: Reşat Salpat
Hendek Gençlik: 1-Şükrü** 2-Erhan* 3-Turgay** 4-Numan** 5-Gökhan* 6-Zafer** 7- İsmet* 8-Hamdullah*9-Cabir**10-Yılmaz** 11-İrfan**
Teknik Sorumlu:Reşit Sivrikaya
Kırmızı Kartlar: 29.Dk Ayhan(Serdivan), 53.Dk Erkan,90+3 Gökhan(Hendek Gençlik)
Gol: 9.Dk Hasan Dönmez
HABER VE FOTO: www.spor54.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...