Cuma, Mart 06, 2009

Sultanbeylispor sezona hazır

Bu haftasonu başlayacak olan İstanbul A Genç 2. Küme'de mücadele edecek olan Sultanbeylispor'da tek hedef şampiyonluk. İlk maçını cumartesi günü İstanbul Sitespor'la oynayacak olan Kırmızı-Mavililer'de hazırlıklar tamamlandı. Antremanlarını 3 aydan bu yana, bir dönem Trabzonspor forması altında ter döken Antrenör Recep Sakal nezaretinde tamamlayan Sultanbeylispor artık maç saatini beklemeye başladı.

Geçen sezon ligi 2. sırada tamamlayarak şampiyonluğu kıl payı kaçıran Sultanbeylispor aynı hataya düşmemek istiyor. Lig öncesi son sınavını Taşdelenspor karşısında veren Sultanbeyli temsilcisi sahadan 5-2 galip ayrıldı.
En büyük sorunları stat
Sultanbeylispor'un en büyük sıkıntısıysa saha. Görüşlerini aldığımız genç takım futbolcuları, karşılaşmalarını, kulüp lokalinin hemen yanında, ilçe merkezinde bulunan Sultanbeyli Belediye Stadı'nda oynamak istiyor. Ancak Kırmızı-Mavililer'in karşılaşmalarını ilçe merkezinin oldukça uzağındaki Sultanbeyli 75. Yıl Stadı'nda oynayacağı açıklandı. Futbolcular, 75. Yıl Stadı'nda kendilerini misafir gibi hissettiklerini, rakiplerinden bir farkları kalmadığını dile getiriyor. Bu stada haftada 80 TL ödendiği öğrenilirken, Kırmızı-Mavililer maçlarının Sultanbeyli Belediye Stadı'na alınması için gerekli makamların kendilerine yardımcı olmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Belediye Stadı'nda Sultanbeyli Belediyespor maçlarını oynuyor.

Antrenör Recep Sakal.

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.