Cumartesi, Mart 07, 2009

Leventspor tek golle galip


ÇAYIRBAŞI ÖZKAN: 0 LEVENTSPOR: 1 (AG)

HABER-YORUM: ATAKAN BAĞCI
İstanbul Amatör Genç 2. Küme 14. Grup'ta oynanan sezonun ilk müsabakasında, Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda, Çayırbaşı Özkanspor, renkdaşı Leventspor'u konuk etti. Başlama saati 09:00 olmasından dolayı maça ilgi çok azdı. Tribünlerde 40-50 civarında Çayırbaşı Özkan'ı destekleyen, 10 civarında da Levent'i destekleyen seyirci vardı.
Maçın başlama düdüğüyle birlikte oyuna baskılı başlayan Levent, ilk 20 dakikada rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. İlk yarım saatte rakip kalede etkili olan kırmızı-siyahlı misafir takım aradığı golü 32. dakikada Ömer'in ayağından buldu ve öne geçti:0-1. İlk devre karşılıklı ataklarla, bu skorla sona erdi.

67. dakikada ev sahibi ekip 10 kişi kaldı. 74. dakikada Çayırbaşı Özkanlı bir oyuncu daha arkadan direk rakibi sakatlamaya yönelik kasti tekme atınca direk kırmızı karttan atıldı ve Çayırbaşı temsilcisi 9 kişi kaldı. Hakemin kırmızı kartını göstermesinden saniyeler sonra, hakemin o yaşanan pozisyonda sakatlanan Leventli oyuncu top eline değdiği gerekçesiyle oyundan atıldı.
9 kişi kalan Sarıyer temsilcisi beraberliği bulmak için iyiden iyiye defansını boş bırakıp yüklendiği anlarda Levent iki net gol pozisyonu buldu ama sonucunu getiremedi ve 90 dakika deplasman takımı Levent'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

16 yorum:

Adsız dedi ki...

macı katletti hakem zaten ben leventin ön liberosunda oynuyom adamlar hakeme etmedikleri küfür bırakmadılar duydugu halde kart göstermedi bana ve tkm arkadaslara kasti hareketler oldu leventsporun hem penaltısı hem kırmızı kart olayı hakemin korkutugu icin ve tribünlerden laf gelince direkmen istemeden penaltıyı ve kırmızı kartı verdi yani macı hakem katletti hmm bide çayırbaşı deplasmanada gelcek bakalım yaptıkları artistliklerri çileklide yapabilceklermi

Adsız dedi ki...

yha bende çayırbaşı özkanın kalecisiyim ... çilek li yede geliriz heryere gideriz ... oyunu sizde sert oynadınız bizde ona göre oynadık.. seyirci dedğin hiçbiri bizim taraftar deil başka takımın oyuncuları... 2 maçta bakalım ilk maç kadar şanslı olcakmısnız merak ediyom...

Adsız dedi ki...

9 kişi kaldık gene gol atamadınız daha ne diim ben 2. maç böle olmaz :D:D:

Adsız dedi ki...

bizim ön libronun kafasının yarılmasına ne diceksin peki ....

Adsız dedi ki...

allah allah bu kadar da olmaz levent maçı tek kale oynadı de bari 2 yarı kalemize geldiniz mi oyuncunuz kafamızı yardı hakem sarı bile göstermedi.çileklide depreme hazır olun...bu sefer hakemde kurtaramayacak sizi.........

Adsız dedi ki...

Özkanspor Heryerde Şeklini Koyar Rahat olun Maçı Hakem Sayesinde Aldık Yazmayında Böle Yazın Bakalım

Adsız dedi ki...

ben Vardar A takımında oynuyorum.Bizim maç bu genç takım maçından hemen sonraydı,dolayısıyla seyretme şansımız oldu maçın çoğunu.Hakem maçı hakikatten rezil etti Leventi tebrik ediyorum yaşadıkları bütün terbiyesizliklere rağmen kazanmasını bildiler.Büyük takım olmak bu işte.Tebrikler.

Adsız dedi ki...

samet senmisin bu yorumu yazan

mrt dedi ki...

eğer hakem korkak olmasaydıda adam gibi maçı yönetseydi maç tamamlanmazdı sizden en az 2 kişi daha kırmızı kart görürdü. hakem sayesinde maçı tamamlayabildiniz.bizde sert oynamış olabiliriz. ama bilerek yada kasti olarak yapmış olduğumuz birşey değil maç içinde olan şeyler.tribündekiler evet sizin taraftarınız değildi.biliyorum.zaten olsalarda birşey ifade etmezdi sadece sizi desteklerlerdi.çirkeflik olmazdı çünkü çayırbaşının çoğunu tanıyorum merak etmeyin siz;)son olarak 2. maçta bu sefer bizim evimizde olucak maç dikkatinizi çekerim ve emin olunki bütün gültepe,çeliktepe orda olucak.sadece maçı seyretmek için o yüzden düzgün bi şekilde maçımızı oynayalım kavga gürültü olmadan hakeden kazansın. başarılar size...

Adsız dedi ki...

aya. maçtan sonra levent başkanı ve teknikdirektrü bizim soyunma odamıza gelerek bızı tebrik ettiler maçta yaşananlar içinde kendi takımı adına da özür dilediler.maçtan ve çevreden gayet memnundular.soyunma odasından güler yüzle çıktıılarr..
ayaa buu nee ikiii yüüzlülüükk yhaa
bu maç yorumunu buraya yazan bayaa komikmiş he.
orası çayırbaşıyıdıı eyer biz ve taraftarımz terbıyısızlık yapsaydık
levent sporu sahadan çevik kuvvet kurtarırdıı.ama bız buna kalkışmadık.

Adsız dedi ki...

lewent spor kazansa ne olur eed doru o terbiyesizlikleri yapan lewentti....sonuna kadar tam destek ÇAYIRBAŞI..gerisi yalan...

Adsız dedi ki...

sevgili yerel futbol ailesi çayırbaşı özknspor-levent maçıyla alakalı yorum yaparken keşke duyduklarınızı deil gördüklerinizi yazzaysınız böle yanlı yayınlar yayınlayarak sizi takip eden bu kadar amatör futbol severi yanlış yönlendiriyorsunuz lütfen biraz daha dikkatli ve iki tarafında görüşlerini alarak maç analizi verirseniz seviniriz( Mçı izleyen bir seyirci)

Adsız dedi ki...

leventspor kazansa ne olur diye yazan arkadaş komik olma bi Levente bak bi de ismini zor söyleyebildiğim kendi 2.amatör takımına bir bak olanaklara imkanlara tesislere paralara bir bak.Levent kazansa ne olur diyo ya:))))

Adsız dedi ki...

2 maç depremi görcez...:D:D:D

Adsız dedi ki...

tmm beyler dallasa dönderdiniz macı her 2 takımada basarılar kardesce inş beraber cıkarsınız gruptan mecidiyköy tayfun yesilce ve zeytinburnu yesiltepe var grublarda bunlarda kafaya oynayan tkaımlar dikkat edin

zeki dedi ki...

ben maç hakkında yorum yazanlarla ilgili görüşlerimi dile getirecem.bakın arkadaşlar ben yıllarca top oyndım ve yıllarca hocalık yaptım böyle tek taraflı yorum görmedim.yazan vatandaşa sesleniyorum bizdede senin gibi duyduklarını yalan yanlış yazıp insanları bibirine düşüren ve kulüpleri aşağlıyan gençlere doğru yolu göstereceğine birbirlerine düşmelerini sağlayan kendini bilmez kişiydi biz onu topluma zararlı olan biri olarak uzaklaştırdık.bakın arkadaşla her kulübün kendine göre hedefleri vardır. bizim kulübün hedefi kısa ve özdür.çayırbaşı gibi yerde topluma ve kulübüne saygılı çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz.ve biz yönetim olarak geldiğimizden bu yana cezayı hakedenlere vermekten kaçınmıyoruz.sizler bize yardımcı olacağınıza yalan yanlış şeyler yazarak genç çocukları birbirine düşürüyorsunuz.olayları iyi analiz edip öyle yazılarınızı yazın.maçta hepimiz ordaydık cezası olanlara biz zaten cezasını veririz ama lütfen olayları saptırmayıp yalanlarla süslemeyelim.kulüplerimizin nekadar zor şartlarla ayakta kaldığını silede iyi biliyorsunuz.köstek olacağına destek olun.gençleri karalamayın.z.k.

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.