Cuma, Mart 06, 2009

Damla-Batı Trakya maçı tekrar


HABER: EFKAN BUCAK
İstanbul B Gençler Ligi 9. Grup'ta 16. ve son hafta oynanan Batı Trakyaspor-Damlaspor maçının tekrar edilmesine karar verildi.
Söz konusu karşılaşmada orta hakem, Damlaspor ceza sahası içinde endiret serbest vuruş kararı vermiş ancak oyunu kalecinin degay atışıyla başlatmıştı. Bu degay sonrası da Batı Trakya gol yemişti. Yeşil-Beyazlılar'ın Futbol Federasyonu'na itirazı kabul görürken, daha sonra Tahkim Kurulu'na giden Damlaspor'a ret yanıtı geldi.
Buna göre Damlaspor-Batı Trakyaspor maçı salı günü saat 14.00'te Selimiye Stadı'nda oynanacak ve 9. Grup'un lideri belli olacak. Beraberlik Batı Trakya'ya liderlik için yeterken Damlaspor'un muhakkak kazanması gerekiyor. Bu maçın galibi, Türkiye Şampiyonası'na katılmak için perşembe günü Alibeyspor'la karşı karşıya gelecek. Bu maç Avcılar Turgut Özal Stadı'nda 14.00'te oynanacak.

Yalçın: 'Artık skor önemli değil'
Konuyla ilgili Yerel Futbol Sitesi'ne açıklama yapan Batı Trakyaspor Genel Koordinatörü Birol Yalçın, "Böyle bir kararın çıkması sevindirici, biz her zaman doğrudan yanayız. Galip gelmemiz veya yenilmemiz önemli değil. Önemli olan Federasyon'un doğru karar vermesi, yöneticilerin doğru olması, hakemlerin doğru olması. Skor tamamıyla ikinci planda. Bizim Damlaspor'la bir sorunumuz yok. Onlar da bizim gibi Zeytinburnu ilçesinin takımı ve kardeş kulübümüz. Futbolcularımız arkadaş zaten. Biz kural hatasına itiraz ettik ve itirazımız haklı bulundu. Biz çıkıp centilmence oynayacağız" dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın Birol Yalçın sizin oğlunuz Sezer'de Hakem değil mi?

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.