Perşembe, Ocak 22, 2009

Dobrucaspor beyaz bir sayfa açtı

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
Gaziosmanpaşa’yı İstanbul 2. Amatör Küme 6. Grup’ta temsil edecek olan Dobrucaspor, yeni sezona yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yepyeni futbolcu kadrosu ile giriyor.
Mavi-Beyazlı ekibin geçtiğimiz günler yapılan olağanüstü kongresinde başkanlığa Adnan Durmaz getirilirken yeni yönetim şu şekilde oluştu:
Onur Biçer, Ali Solmaz, Hasan Demirhan, Targan Sipahi, Bülent Yetiş, Okan Gürsel, İlyas uzun ve Mustafa Yozgatlı.
Kulüp Başkanı Adnan Durmaz konuşmasında, ilk olarak, önceki dönemde görev yapan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Yeni yönetim kurulu ile de uyumlu bir çalışma dönemi geçireceklerine inandığını belirten Başkan Durmaz, yeni bir yapılanmaya girdiklerini belirterek, “Öncelikli hedefimiz grubu lider tamamlayarak 1. amatör kümeye çıkmak. Bu hedefe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, teknik heyet, futbolcular ve taraflarımızın kenetlenmesi ile daha kolay ulaşabileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Bu sezon A takımı Volkan Sert’e, altyapıyı ise Bülent Yetiş’e teslim ettiklerini ifade eden Basın Sözcüsü Hasan Demirhan ise yeni sezonda A takım ve Genç takım olarak liglere katılacaklarını belirterek “Öncelikle A takım olarak hedefimiz ligi şampiyon olarak bitirmek. Genç takım olarak ise yarışmacı değil yetiştirmeci olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Dobrucaspor’un genç antrenörü Volkan Sert, 20 kişiden oluşan futbolcu kadrosu ile çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek “Dobrucaspor olarak kendi alt yapısısından ve Gaziosmanpaşa alt yapısından yetişen teknik kapasitesi yüksek bir takımımız var. 3 sezondur A takım olarak liglere katılmayan kulübümüzün yüzünü bu sezon şampiyon olarak güldürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Dobrucasporun grubunda şu takımlar yer alıyor: Yeşilpınar Doğan, Tarabya, Selvispor, Halkalı, Çırçırspor, Yenişehirspor, İstanbul Rizespor, Büyükdere.

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.